Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Kolega_Muminka +88
Powiem wam Frenowie, że chyba jestem idiotą. Poszedłem do sklepu nie dla idiotów i znów próbowali mnie w jajo zrobić.
Minął grubo ponad rok od mojej ostatniej wizyty, gdzie okazało się, że nie mają produktu, który kupiłem przez Internet na raty, po czym musiałem anulować raty we własnym zakresie z bankiem (szczęśliwie dla mnie zadzwoniłem do banku po anulowaniu zamówienia przez sklep). Myślałem, że po prostu miałem niefart. Teraz zaczynam wątpić.
Pojechałem więc
Minął grubo ponad rok od mojej ostatniej wizyty, gdzie okazało się, że nie mają produktu, który kupiłem przez Internet na raty, po czym musiałem anulować raty we własnym zakresie z bankiem (szczęśliwie dla mnie zadzwoniłem do banku po anulowaniu zamówienia przez sklep). Myślałem, że po prostu miałem niefart. Teraz zaczynam wątpić.
Pojechałem więc
źródło: IMG_5757
Pobierz

Wczoraj miałem ten sam problem. Próbowałem AirPlay przez aplikacje i strasznie zacinało, wyraźny spadek audio. Na Canal+Online mam 4 dostępne kanały eleven. 1 kanał gdzie leciała gala f1, nagle spadł z listy kanałów. Dziś cudownie powrócił. Na WP pliot kiedyś oglądałem i wszystko super było. Nie będzie tak samo jak w przypadku canal+online ? że audycje f1 będą tylko dostępne przez główny strumyk eleven?
źródło: image
Pobierz