Wpis z mikrobloga

Pytanie do posiadaczy tv #lg z webos. Czy próbowaliście odpalić, przez wbudowana przeglądarkę, transmisje #elevensports i czy jeśli już, to działa w 4K? Chcę wykupić eleven dla #f1 i zastanawiam się czy taka kombinacja przejdzie.
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kampinos: W oficjalnej aplikacji Eleven i na ich stronie póki co nie ma 4K. Eleven 4K jest tylko w C+ Online, Polsat Box Go, jakimś sweet.tv i pewnie aplikacjach kablówek.
  • Odpowiedz
@Kampinos: ja ze względów wyjazdowych + zmian praw transmisyjnych i różnych tv w domu zakupiłem po prostu Amazon Fire Stick 4K Max. Kable nie wiszą, wszystko na tym odpalę i podepnę do każdego tv gdzie HDMI jest wyeksponowane.
  • Odpowiedz
Cześć,

Wczoraj miałem ten sam problem. Próbowałem AirPlay przez aplikacje i strasznie zacinało, wyraźny spadek audio. Na Canal+Online mam 4 dostępne kanały eleven. 1 kanał gdzie leciała gala f1, nagle spadł z listy kanałów. Dziś cudownie powrócił. Na WP pliot kiedyś oglądałem i wszystko super było. Nie będzie tak samo jak w przypadku canal+online ? że audycje f1 będą tylko dostępne przez główny strumyk eleven?
  • Odpowiedz