Aktywne Wpisy

HoroLive +6
Kurde, mam w pracy babkę 46 lat, samotna. ja 28 Nie najładniejsza, nie najbrzydsza. Dostałem dzisiaj od niej dziwną "propozycję' XD Rozmawialiśmy o wynajmie, cenach mieszkań. Ona jako, że ma swoje mieszkanie własnościowe, ja wynajmuję to mocno się zdziwiła, ze płacę 2200zł w łodzi, a ze wszystkimi opłatami z 2600 mi wychodzi. Ona ma swoje i mówi że płaci 600, wielka płyta 2 pokoje. Dostałem od niej dziwną propozycję, że w sumie

Kruszyn99 +76
Zamiast inwestować w wymyślony pieniądz możecie kupić monstere variacje i rozmnażać ją tak jak ja.
Zysk 500% w 6 miesięcy.
#gielda #kryptowaluty #ogrodnictwo #rosliny
Zysk 500% w 6 miesięcy.
#gielda #kryptowaluty #ogrodnictwo #rosliny

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
#motocykle
źródło: 1000015918
PobierzDoktoryzowałem się i grzane manetki według opinii użytkowników nie zapobiegają wychłodzeniu końcówek palców i wierzchu dłoni.
@Mentis_capta:
@George_Liquor: No i ja właśnie kiedyś słyszałem opinię, że lepszym rozwiązaniem od grzanych manetek są handbary + ciepłe rękawice.
Moje Rev'ity Liberty H2O stosunkowo szybko się wyładowywały na najmocniejszym grzaniu - na cały dzień jazdy trochę meh. Mała bateryjka i brak możliwości podłączenia do układu zasilania motocykla, no niestety.
Widziałem, że teraz Held Inuit się pokazały. Drogie jak cholera (nic nowego), ale