Aktywne Wpisy
Apiro +85
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Jak mówiłem że są lekarze co masowo skupują mieszkania i mają ich po kilkanaście to na wykopie mówili mi że trolluje, że to tylko jeden 1% lekarzy. A tutaj zwykły lekarz xD 7 lat doświadczenia. Zarobki w rok milion złotych. Takich asów są tysiące. Wyhodowani na naszym garbie. A zwykły człowiek po studiach inżynier desperacko liczy pieniądze czy mu na wkład własny do kredytu starczy… ten kraj to wschodnie standardy, rozkradany na
źródło: IMG_6133
Pobierz

źródło: image
Pobierzw obserwowalnym wszechświecie nie ma, a nie "w ogóle", nawet nie wiemy jak duży jest wszechświat ani ile ma wymiarów, a ty z całą pewnością stwierdzasz że nie ma punktów
Jakie studia magisterskie skończyłeś, tak z ciekawości?
Einstein nie był tak pewny siebie jeśli chodzi o swoje teorie jak Ty ze swoją.
Zadałem ci zaledwie dwa, bardzo proste pytania:
1. nie czytałeś STW i OTW, prawda?
2. Jakie studia magisterskie skończyłeś, tak z ciekawości?
Odpowiesz? Jestem ciekawy czy masz może tytuł magistra z fizyki.
Czyli co, pan wszystko-wiedzący z licencjatem z pedagogiki albo zarządzania? Czy po prostu ledwo się przeslizgnąłeś przez technikum albo zawodówkę, a cała twoja wiedza na temat fizyki pochodzi ze Star Wars?
Bo wszystkie twoje wypowiedzi właśnie mają taki vibe.
Charakter wujka mietka, który zna się na wszystkim i jest mistrzem w każdym temacie. Oczywiście tylko w swojej głowie, bo wystarczy, że sie odezwie i od razu
To że na naszej planecie jest standard odnoszenia się do CMB, i to że dałem linka do innego systemu zignorowałeś, bo nadal wiesz lepiej.