Wpis z mikrobloga

@WykopX:

nie ma stałego punktu w przestrzeni, który służyłby jako uniwersalny punkt odniesienia.

w obserwowalnym wszechświecie nie ma, a nie "w ogóle", nawet nie wiemy jak duży jest wszechświat ani ile ma wymiarów, a ty z całą pewnością stwierdzasz że nie ma punktów
  • Odpowiedz
  • 0
@TomSz pominąłeś cały mój komentarz.
Zadałem ci zaledwie dwa, bardzo proste pytania:

1. nie czytałeś STW i OTW, prawda?
2. Jakie studia magisterskie skończyłeś, tak z ciekawości?

Odpowiesz? Jestem ciekawy czy masz może tytuł magistra z fizyki.
  • Odpowiedz
@WykopX: jedyne co Ci powiem, to, że standardem na naszej planecie w takiej sytuacji jest odniesienie do CMB i to względem niego pies pozostał na miejscu.
  • Odpowiedz
  • 0
@TomSz tak właśnie myślałem xD

Czyli co, pan wszystko-wiedzący z licencjatem z pedagogiki albo zarządzania? Czy po prostu ledwo się przeslizgnąłeś przez technikum albo zawodówkę, a cała twoja wiedza na temat fizyki pochodzi ze Star Wars?

Bo wszystkie twoje wypowiedzi właśnie mają taki vibe.
Charakter wujka mietka, który zna się na wszystkim i jest mistrzem w każdym temacie. Oczywiście tylko w swojej głowie, bo wystarczy, że sie odezwie i od razu
  • Odpowiedz
@WykopX: to Ty rzucasz WŁASNE teorie których nie potwierdziłeś NICZYM i jeszcze chcesz informacje O MNIE :D Z uwagi na to, że to TY publikujesz tutaj teorie to daj swoje credentiale.

To że na naszej planecie jest standard odnoszenia się do CMB, i to że dałem linka do innego systemu zignorowałeś, bo nadal wiesz lepiej.
  • Odpowiedz