Aktywne Wpisy

PiersKurczaka +10
Z tymi przepowiedniami i czarnym papieżem, to nie myślcie, że to wszystko takie oczywiste. Wszyscy to znają przecież, to mogliby tam zrobić psikusa i specjalnie wybrać czarnego.
Przepowiednie, gdyby były prawdziwe, opierałyby się raczej na jakichś nieoczywistościach. Nie wiem jak ta przepowiednia brzmi dokładnie, ale jeśli jest powiedziane "czarny papież", to wcale nie musi oznaczać jego koloru skóry. To by było zbyt oczywiste i dawałoby pole do manipulacji przepowiednią :v
To będzie
Przepowiednie, gdyby były prawdziwe, opierałyby się raczej na jakichś nieoczywistościach. Nie wiem jak ta przepowiednia brzmi dokładnie, ale jeśli jest powiedziane "czarny papież", to wcale nie musi oznaczać jego koloru skóry. To by było zbyt oczywiste i dawałoby pole do manipulacji przepowiednią :v
To będzie

chanoja +2
Takie spalanie udało mi się wczoraj wykręcić #motoryzacja #chwalesie Nigdy wcześniej mi się nie udało
źródło: 1000018650
Pobierz

źródło: image
Pobierzw obserwowalnym wszechświecie nie ma, a nie "w ogóle", nawet nie wiemy jak duży jest wszechświat ani ile ma wymiarów, a ty z całą pewnością stwierdzasz że nie ma punktów
Jakie studia magisterskie skończyłeś, tak z ciekawości?
Einstein nie był tak pewny siebie jeśli chodzi o swoje teorie jak Ty ze swoją.
Zadałem ci zaledwie dwa, bardzo proste pytania:
1. nie czytałeś STW i OTW, prawda?
2. Jakie studia magisterskie skończyłeś, tak z ciekawości?
Odpowiesz? Jestem ciekawy czy masz może tytuł magistra z fizyki.
Czyli co, pan wszystko-wiedzący z licencjatem z pedagogiki albo zarządzania? Czy po prostu ledwo się przeslizgnąłeś przez technikum albo zawodówkę, a cała twoja wiedza na temat fizyki pochodzi ze Star Wars?
Bo wszystkie twoje wypowiedzi właśnie mają taki vibe.
Charakter wujka mietka, który zna się na wszystkim i jest mistrzem w każdym temacie. Oczywiście tylko w swojej głowie, bo wystarczy, że sie odezwie i od razu
To że na naszej planecie jest standard odnoszenia się do CMB, i to że dałem linka do innego systemu zignorowałeś, bo nadal wiesz lepiej.