Wpis z mikrobloga

Zastanawia mnie jak posiadacze #psy radzą sobie ze smrodem i brudem w mieszkaniu.
  • 128
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@EditorTM to zalezy. Mam małego i ma myte łapki i dupę co każde wyjście na dwór i jest myty co ile trzeba jak zaczyna śmierdzieć, a po deszczu zawsze.
Ale małego da się utrzymać w porządku i czystości i dom tez. No zakaz wchodzenia na kamapy czy coś. A jak iuż to na kanapy dawać kocyk ktory trzeba prać często.
I to wszystko z małym pieskiem ny mieć porządek. A z
  • Odpowiedz
@EditorTM: XD kwintesencja typowych wykopków. Psy śmierdzą na takiej samej zasadzie jak ludzie. Jak ktoś nie dba o psa to będzie śmierdział tak samo jak się człowiek nie myje też będzie śmierdział
  • Odpowiedz
@EditorTM:

Zastanawia mnie jak posiadacze #psy radzą sobie ze smrodem i brudem w mieszkaniu.

Posiadacz duzego psa w mieszkaniu here. Praktycznie nie śmierdzi. I to nie jest moja subiektywna opinia. Poprosiłem kumpla, który często u mnie bywa, żeby mi zwrócil uwagę jak tylko będzie smierdziało. Moja mama w takich kwestiach też jest szczera i od razu by mi powiedziała. Po każdym spacerze gdzie się wytapla w czymś, albo
  • Odpowiedz
Po prostu w domu w którym jest pies śmierdzi i jest brudno.

@EditorTM: Jak ktoś nie sprząta i nie dba o dom/mieszkanie to śmierdzi nawet bez psa, ale co taki polaczek antypsiarz może o tym wiedzieć
  • Odpowiedz
ja swojemu wycieram łapy po spacerze. Regularnie odkurzam. Nic nie śmierdzi

@haabero: każdy pies śmierdzi tylko przyzwyczaiłeś się do jego zapachu i go nie czujesz. No chyba że kąpiesz go codziennie, ale nie sądzę żeby ktokolwiek tak robił.
  • Odpowiedz
@EditorTM: mój pies wyciera łapy na wycieraczce (co prawda nie na tym piętrze co mieszkamy, ale... XD) a potem i tak nie ruszy się z przedpokoju dopóki go nie wezmę pod prysznic. Po każdym spacerze zawsze ma umyte łapki, fiuta i doopala. Ale wiem, że niewiele osób tak robi. Większość raczej patrzy na mnie jak na debila jak o tym mówię, już rodzinę ledwo nauczyłem żeby chociaż porządnie wycierali łapy
  • Odpowiedz