@dzidek_nowak: Przypadkiem coś chciałem odkopać z jego profilu i pacze a tam ban xD nie wiem na ile i nie wiem jak to sie sprawdzało, ale mam nadzieje że wróci
@ZwyklyRoman @dzidek_nowak @Skillez_ hej panowie, już po 2-dniowym banie, więc chciałem podziękować za wsparcie. Miło było przeczytać na moim tagu kilka takich komentarzy.
Co do tamtych nicponi, no to jest jakaś sekta zaburzonych chłopców, część z nich to przegrywy zamknięte w piwnicach w domach rodziców, inni tacy jak ten Foxing - walący konia do mangi z furrasami. Smutne chłopaki, którzy nie wiedzą jak wygląda prawdziwa kobieta w rzeczywistości, więc uzależnili
@WykopX: Ale jaki powód był w ogóle? sprowokowali cie do napisania o kilka literek za dużo na vikopku? xD ja też sie szarpie z taką jedną sektą wykopkową i potem mi znikają posty sprzed roku bo cały profil przeszukany, ale bana nie dostałem xD
@WykopX: Mirku, jesteś jednym z nielicznych wartościowych Mirków na wykopie a w dodatku robisz bardzo dużo dla tego portalu. Dzięki za docenienie i trzymaj się tam oraz nie dawaj się tym sierotom.
@WykopX: Ale jaki powód był w ogóle? sprowokowali cie do napisania o kilka literek za dużo na vikopku? xD ja też sie szarpie z taką jedną sektą wykopkową i potem mi znikają posty sprzed roku bo cały profil przeszukany, ale bana nie dostałem xD
Aaa... Powód bana był zupelnie niezwiązany z tym tematem. Chodziło o dodanie
Patrz na tych przygłupów
#wykop
@ZwyklyRoman: jutro ma unbana
Co do tamtych nicponi, no to jest jakaś sekta zaburzonych chłopców, część z nich to przegrywy zamknięte w piwnicach w domach rodziców, inni tacy jak ten Foxing - walący konia do mangi z furrasami. Smutne chłopaki, którzy nie wiedzą jak wygląda prawdziwa kobieta w rzeczywistości, więc uzależnili
źródło: temp_file6392262548181628950
PobierzDzięki za docenienie i trzymaj się tam oraz nie dawaj się tym sierotom.
Aaa... Powód bana był zupelnie niezwiązany z tym tematem. Chodziło o dodanie