Aktywne Wpisy
new-object +348
z 147kg do 116.2kg, od Października zeszłego roku. Zabiłem 30kg obywatela i nie czuje skruchy! I wiecie co? Mam zamiar zabić kolejne 30kg obywatela. Nawet policja nic nie poradzi!
Pijcie ze mną niesłodzony kompot, stawiam wszystkim!
#chudnijzwykopem #odchudzanie #chwalesie
Pijcie ze mną niesłodzony kompot, stawiam wszystkim!
#chudnijzwykopem #odchudzanie #chwalesie
źródło: image
Pobierz
ZwyklyRoman +325
ŚWIAT NIE WIERZY ŁZOOOOOOOM
SZKODA NASZYCH ŁEEEEEZ
SZKODA NASZYCH ŁEEEEEZ

- progresywny podatek katastralny BRAK
- ograniczenie zakupów inwestycyjnych, w szczególności z zagranicy BRAK
- portal z cenami BRAK
- rozwój budownictwa społecznego i komunalnego BRAK
- walka z pustostanami BRAK
- uproszczenie procesu eksmisji BRAK
- regulacja rynku najmu krótkoterminowego BRAK
Co mamy? Konferencję prasową na której minister niedorozwoju ogłasza dopłaty i pompę na rynku.
Nawet jeśli nie wejdzie, to pamiętajcie, pierwsza na kogo chcecie (tylko nie chłop od lodówek i bążur), druga na nikogo, chyba, że wejdzie wasz kandydat.
#nieruchomosci
@jozef-dzierzynski: szkoda że nie odpowiedziałeś na mój komentarz, dlatego zadam pytanie. kto głosował za wprowadzeniem kredytu 2%? wymień wszystkich głosujących ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
500+, 800+, babciowe i całą resztę też pis, bo prezydent z pisu, c--j że koalicja głosowała za
@jozef-dzierzynski: a PSL to jest w koalicji z kim? Z pisem? Nie wierzę, że można być tak ograniczonym.
"Pech" aktualnie panujących patałachów polega na tym, że ludzie widzą co z----ł pis i nie zamierzają dopuścić do powtórki. Przed bk2 nie było takiego oporu.
A może skieruj wzrok na #100konkretowna100dni premiera Tuska, zamiast tak narzekać, co? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ale ich wysokość w pl to k---a za dużo
Kropla drąży skałę.
@Rst00: Nie będą mieli takiej władzy absolutnej jak pis miał, to jest nadal koalicja różnych poglądów. Nigdy nie oddam głosu na mafiozów. Więc nawet jak pluję na bążura a drugim kandydatem będzie ten pionek od gangusów patoli to głos na bążura
Komentarz usunięty przez moderatora
Prezydent musi być z innej opcji niż rząd. Także głosujcie byle nie na Rafalka, ale też nie na tego z IPNu...