Aktywne Wpisy

Beszczebelny +406
Wyobrażacie sobie jak czuje się turysta nie z Polski w naszych sklepach? xDD
Przecież jak ja bym był gdzieś na jakieś Malcie czy gdziekolwiek i widział takie cenówki, potem przy kasie zupełnie nic się nie zgadza z tym co myslałem, że zapłacę to bym miał ten kraj za grubo pokręcony.
My ledwo ogarniamy o co chodzi w Żabce i Biedronce,a co dopiero ktoś z innego kraju xD
Powinna być JEDNA cena na
Przecież jak ja bym był gdzieś na jakieś Malcie czy gdziekolwiek i widział takie cenówki, potem przy kasie zupełnie nic się nie zgadza z tym co myslałem, że zapłacę to bym miał ten kraj za grubo pokręcony.
My ledwo ogarniamy o co chodzi w Żabce i Biedronce,a co dopiero ktoś z innego kraju xD
Powinna być JEDNA cena na
źródło: Screenshot 2025-10-29 at 14-27-51 cenówki w biedronce - Szukaj w Google
Pobierz
DziobakPepe +2
Dlaczego nadal nie produkuje się aut jedno osobowych? wyglądem przypominających tesle y tylko mniejszy
Przecież zdecydowanie większość przejechanych km jest przejechanych w pojedynkę w samochodach 5 osobowych.
Ile było by zysku na tym że były by tańsze i mniej miejsca zajmowały by.
Po prostu bardziej całej branży opłaca się produkować duże samochody nawet jak komuś bardziej pasował by jednoosobowy.
#motoryzacja #tesla #pytanie
Przecież zdecydowanie większość przejechanych km jest przejechanych w pojedynkę w samochodach 5 osobowych.
Ile było by zysku na tym że były by tańsze i mniej miejsca zajmowały by.
Po prostu bardziej całej branży opłaca się produkować duże samochody nawet jak komuś bardziej pasował by jednoosobowy.
#motoryzacja #tesla #pytanie
źródło: obraz_2025-10-29_150135629
Pobierz

#perfumy #kiciochpyta
Komentarz usunięty przez autora