Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +580
Wiecie co jest najlepsze w wykopie? To, że w polskim internecie nie ma absolutnie żadnej lepszej alternatywy dla tego portalu, i bynajmniej nie jest to reklama xD
1) Facebook - największe w internecie skupisko chłopskiego rozumu, mariuszyzmu, foliarstwa, grażynizmu. Stare baby siedzą i komentują politykę i obrazki wygenerowane przez sztuczną inteligencję. Moderacji zero. Szkoda czasu tam w ogóle zaglądać w 2025.
2) Fora phpBB by Przemo - wszystkie umarły z wyjątkiem... Elektrody i Garsoniery
1) Facebook - największe w internecie skupisko chłopskiego rozumu, mariuszyzmu, foliarstwa, grażynizmu. Stare baby siedzą i komentują politykę i obrazki wygenerowane przez sztuczną inteligencję. Moderacji zero. Szkoda czasu tam w ogóle zaglądać w 2025.
2) Fora phpBB by Przemo - wszystkie umarły z wyjątkiem... Elektrody i Garsoniery
źródło: temp_file7496270024921333556
Pobierz
the_good_guy +514
Ostatnio miałem okazję rozmawiać z miłośnikami hałaśliwych motorów. No i mój szacunek do nich spadł poniżej 0 (wcześniej wynosił 0). Dowiedziałem się, że jeżdżą w stoperach do uszu, a kaski dobierają m.in. z uwzględnieniem tego, jak dobrze kask tłumi dźwięki. Czyli, rozumiecie, jeździ taki cymbał po mieście maszyną produkującą hałas o natężeniu ostrzału artyleryjskiego, bo to taki wspaniały dźwięk. Jednak sam się od tego dźwięku izoluje, za to skazuje na ten uciążliwy

Nasz turbo polski PiS naściągał Ci muzułmanów do kraju na masę handlując wizami, a ty będziesz p-------ł, że to wina Tuska. Ceny wywaliło w kosmos od pandemii gdy Mateo Morawiecki mówił o "putinflacji", a pisowcy napychali sobie kieszenie wałami na maseczkach, respiratorach jednocześnie drukując pusty pieniądz na masę, a ty p--------z, że inflacja aktualna 4%
Tak samo. Zagłosuje na kazdego to jest przeciwko dopłatom.
Czy hołownia spełnił jakąkolwiek obietnicę, którą obiecywał w kampanii sejmowej 2023? Czy to nie aby jego koalicjant forsuje dopłaty do kredytów 0% ? ^^
Komentarz usunięty przez moderatora