Wpis z mikrobloga

@marso96: A czy ja głosowałem na Tuska, albo w ogóle go wspomniałem, że go przywołujesz?
Nasz turbo polski PiS naściągał Ci muzułmanów do kraju na masę handlując wizami, a ty będziesz p-------ł, że to wina Tuska. Ceny wywaliło w kosmos od pandemii gdy Mateo Morawiecki mówił o "putinflacji", a pisowcy napychali sobie kieszenie wałami na maseczkach, respiratorach jednocześnie drukując pusty pieniądz na masę, a ty p--------z, że inflacja aktualna 4%
  • Odpowiedz
@Magiel-19: Ile ty masz lat? 15? Konfa nie jest za ruskimi, trzeba byc napawde osoba mocno ograniczona zeby cos takiego powiedziec, lepiej sie zaznajom z tematem bo widze ze zostales zmanipulowany. Mentzen jest najlepszym i najbardziej kompetentnym kandytanem na prezydenta, i tak duda dzis dziala jak bezpiecznik. A co do tuska to przeciez przyklepal pakt migracyjny zamiast sie z tego wycofac i jeszcze klamie, zaoral budowe elektrown atomowej, dodatkowo wspiera
  • Odpowiedz
@CezarK: Czy wy się kiedyś nauczycie, żeby patrzeć na czyny, a nie pełne frazesów słowa?

Czy hołownia spełnił jakąkolwiek obietnicę, którą obiecywał w kampanii sejmowej 2023? Czy to nie aby jego koalicjant forsuje dopłaty do kredytów 0% ? ^^
  • Odpowiedz
@Niech_mnie: No wlasnie, nic sie nie ucza na bledach, juz ich wydymal kotlownia a oni dalej dupe nadstawiaja xD Zero refleksji, wystarczy powiedziec pare słów i daja sie lapac w siatke xd
  • Odpowiedz
@marso96: 15 lat to masz Ty, skoro uważasz że Mentzen jest dobrym kandydatem. Jego spółka radzi sobie coraz gorzej, jego partia nie potrafi napisać poprawnie nawet projektu ustawy o podatkach, a w debacie zaorał go Rysiek Petru. Krytykuję go, bo wykorzystał popularność polityczną do promowania swojej spółki, a zarząd zaraz po IPO zaczął się wyprzedawać z akcji. Przychody się szybko kurczą, a Sławek mówi, że nie ma pomysłu co dalej.
  • Odpowiedz