Wpis z mikrobloga

Wczoraj chłop z #pracbaza którego znam od 3.5 roku, przyszedł ubrany całkowicie jako kobieta. Wysokie buty, sukienka, c---i czymś sobie wypchał, pełny makijaż, blond peruka. Robił sobie kawę i byłam pewna, że to nowa osoba do pracy przyszła, dopiero gdy się odezwał, to ogarnęłam, że to on. No oniemiałam, myslalam, że to zart. Druga laska zaczęła o nim mówić jak o kobiecie, np. ona zrobiła, ona poszła. Dzisiaj każdy o tym gada, chłopaki się śmieją. Ja czuję się jak w śnie, co innego czytać o tym na Twitterze, co innego zobaczyć swojego ziomka w robocie w takiej scenerii. Ciągle wyobrażam sobie jak idzie do kibla w tych kozakach, zawija kiece, wyciaga siura i sika - no k---a jakiś kosmos przysiegam. Ludzie co poodchodzili z roboty mi nie wierzą, ludzie spoza pracy też myślą że sobie jaja robie, no nie niestety nie. Ja nic o tym nie myślę na razie, ale ciężko jest mi się przestawić, rozbolala mnie głowa
#rozowepaski #niebieskiepaski #teczowepaski
  • 96
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ogurkiszony75: no chłop ma p--------e i to jest fakt. porzucił strój rozumnego człowieka i przebrał się za babę. teraz to już równia pochyła dla niego, w końcu przestanie być rozumnym człowiekiem i stanie się kobitą. nie ma ratunku dla chłopa. szkoda chłopa
  • Odpowiedz
  • 27
@srogi_grzyb chodzę bo jest zima i co z tego? W sukienkach i spodnicach też chodzę, jakbyś chciał wiedzieć. Serio już nie wyjeżdżaj że chlop przebierający się za babę to normalne zjawisko i norma społeczna, nikogo nie obrażam tylko stwierdzam fakt
  • Odpowiedz
  • 34
@srogi_grzyb dobry masz przeciąg w bani skoro uważasz że to jest jakaś hipokryzja, no tak, zupełnie normalny widok. Ciekawe czy byłbyś kompletnie niewzruszony gdyby np twój przyjaciel zaczął się przebierać za babę, przecież to normalne XD i nigdzie nie napisalam że to obrzydliwe
  • Odpowiedz
@srogi_grzyb: ludzie, co jest z wami? Jak hipokryzja. Gość się przebrał za babę i do roboty przyszedł. Co to mam mu dać? Świata nie zna? Przecież powszechnie wiadomo że to nie jest normalne. Jeszcze się do dziewczyny przywalił że spodnie nosi. Grubo.
  • Odpowiedz
@ogurkiszony75: zupełnie zrozumiała reakcja z twojej jak i chłopaków z roboty strony. Laska co się przestawiła od razu nazywać tego gościa w formie żeńskiej to razem z tym gościem na oddział w miejscu w którym się takim ludziom pomaga.
  • Odpowiedz
  • 32
@srogi_grzyb nie wierzę no próbujesz mi wmówić, ze chlop przebierający się za babę z dnia na dzień to zupełnie normalny okaz, gdzie Ty się uchowałeś? Kobiety noszące spodnie to dla Ciebie chłopy? XD to nie jest powód żebym go wyśmiewała ani wyzywała przeciez, nie jestem małpą, ale byłam co najmniej ZASKOCZONA i o to mi chodzi tylko
  • Odpowiedz
@srogi_grzyb: nie przywaliła się tylko opisała swój szok na coś abstrakcyjnie nienormalnego. Ty się przywaliles/łaś do spodni które oczywiście nie są tylko męskim elementem ubioru. Są norma w modzie damskiej a chłop przebrany za babę jest chory psychicznie i kropka. Spoko, nadchodzą ciężkie czasy i to wszystko się wyprostuje.
  • Odpowiedz
@ogurkiszony75: no uchowalem się tak że nie daje j-----a o ubiór innych, jak ma ochotę to se nawet w szacie maga może chodzić, co mnie to obchodzi xd i nie uważam, że kobiety noszące spodnie to chłopy, tylko jak już się nosi męski element ubioru to wytykanie dla chłopa że założył damski element ubioru jest delikatnie mówiąc nietaktowne.

to nie jest powód żebym go wyśmiewała ani wyzywała przeciez, nie jestem
  • Odpowiedz
@ogurkiszony75: @Impersonator

100 lat temu spodnie u kobiet wywolywaly pewnie podobną reakcję xd
Jakby chlop mojej pracy przyszedł przebrany za babe to miałbym w------e. Jedynie nie wyszedlbym na miasto z takim chlopem, bo to podobny wstyd co iść na randkę z grubą babą
  • Odpowiedz