Aktywne Wpisy
cutthroat +340
Oho, cykl dewelopera trwa, Wielka płyta do rozbiórki. W przyszłym tygodniu dowiemy się o złych gniazdownikach, co nie chcą wyprowadzić się od mamy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nieruchomosci
#nieruchomosci

źródło: Screenshot_20250215_150123_Firefox
Pobierz
ibleedforyou +78
Kocham śnieżne kostki

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
#rozowepaski #niebieskiepaski #teczowepaski
@ogurkiszony75: XDDDDD
Polecam zająć się pracą zamiast siurem koleg- koleżanki. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I jaka krzywda ci się z tego tytułu dzieje?
szkoda chłopa, moze jeszcze z tego wyrośnie.
dobrze że Polska to nie usa bo zaraz by sobie kutacza uciął na nfz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najczęściej jest tak że najgłośniej krzyczą ci co sami mają wątłe podstawy
Jak ty sobie kredką brwi i usta rysujesz, chodzisz w spodniach to jest git co nie 🤦♀️🤡
Skoro to choroba to pewnie się jakoś leczy co nie? Może opiszesz nam jak, skoro taki z Ciebie ekspert i wyrocznia xD
@ogurkiszony75: myślałaś aby iść do specjalisty z tymi myślami?
Komentarz usunięty przez moderatora
Mam nadzieję, że jak przychodzę do pracy w spodniach to chłopy nie myślą sobie ,,no normalnie rozpina rozporek jak chłop, ściąga spodnie i siada na kiblu”
@ogurkiszony75: u nas w biurze jest taki szymon-wanda, pięknie od niego j---e w windzie spoconym grubasem jak na siłowni i damskimi perfumami z Avonu xD
@ogurkiszony75: To chłopaki będą mieli ubaw w pracy( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chyba jednak ty bardziej potrzebujesz leczenia, skoro tak usilnie tęsknisz za normalnością i nie możesz przeżyć, że ktoś jest inny xD
To chyba z tobą jest coś nie tak
Więc co ty p--------z w ogóle
I właśnie tranzycja ratuje przed żyletką/ sznurem, ale komu ja to tłumaczę, ludziom co całe życie jęczą na wykopie jaki to świat zły
pewnie bait i tak, ale jak nie, to do Choroszczy z tobą prędko
Ja jej kibicuje, całe życie się męczy, teraz prawdopodobnie zmieniła rodzaj cierpienia.