Wpis z mikrobloga

Dziwne podejście do własnego ciała. Ja miałem problem z kolanem i ortopeda chciał mnie położyć na stół. Zacząłem się jednak dopytywać szczegółowo czego konkretnie się spodziewa ("zobaczymy jak już będziemy w środku"), co mi właściwie jest, jak zabieg na mi pomóc itp. - wtedy zrobił się nieuprzejmy, stwierdził, że nie lubi pacjentów, którzy za dużo czytają w necie i wyprosił mnie z gabinetu. Warto dodać, że zabieg miał być płatny.

Temu profesorowi
  • Odpowiedz
@jerzy-burkat: na twoim miejscu zgłosiłabym się do innej kancelarii znanej z prowadzenia spraw o błędy medyczne. Przynajmniej ci przeanalizują sprawę i powiedzą czy są jakieś szanse na odszkodowanie. Poza postępowaniem sądowym nie ma sensu w ogóle walczyć. Ta radczyni nazywa się Budzowska. nie wiem w czym ci niby media miałyby pomóc i po cholere te płaczliwe apele.
  • Odpowiedz
@kate1990: szukam pomocy gdzie mogę bo ze zdrowego silnego i bogatego człowieka stałem się straconym życiowo podopiecznym dps-u .Jelito mi nie odrośnie ale wciąż mam nadzieje na sprawiedliwość - sam sobie nie usunąłem zdrowego organu
  • Odpowiedz
@kate1990: tak wiem ale tak mi cięzko ze szukam pomocy wszedzie.mozecie mi wierzyc lub nie ale na prawde byłem zdrowym człowiekim do operacji a na wykopie znalzłem sie bo sami do mnie zadzwonili....byłem wowczas w ogromnym dołku , teraz tez jest koszmarnie .szukałem pomocy wszedzie a media same sie do mnie odezwały po mym wystepie na stronie eutanazja.info . kompletuje dokumentacje by złozyc dokumenty i kolejnej kancelarii adwokackiej z Krotoszyna
  • Odpowiedz