Aktywne Wpisy

Zmorka +7
potraficie odczuwać empatię wobec narkomanów?

#olx ehhh, w każdym ogłoszeniu wyraźnie napisałem, że tylko odbiór osobisty. Gość chce z 900zł zejść do 500zł XD ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000010152
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000010152
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Odpaliłem sobie Wastelands 2 (ulepszoną wersję) i po pierwszym zachwycie musze przyznać że to nędzna imitacja gry rpg w klimacie Fallout.
To pokazuję jakim geniuszem było stworzenie Fallouta w 1997 roku. Wastelands 2 nie dość że nie ma nic lepszego do zaoferowania to jeszcze psuje to co można było zgapić dobrego. Tragicznie się w to gra. Fabuła przeciętna. Misje nieangażujące. Bezsensowne lokację w których poza zabiciem wrogów nic nie oferują. PO ciężkich walkach gra nawet nie nagradza nas ciekawymi przedmiotami. Rozbicie retoryki na : zakapior, lizus, cwaniak, a także "charyzmę" jest nieporozumieniem. Użyjemy tego co najwyżej kilka razy w grze i będzie to miało małe znaczenie. To samo włamywacz na" zamki, sejfy, tostery(sic!). W grze z bardzo łatwych starć nagle przechodzimy w "nie do wygrania".
Włóczenie się po pustkowiach jest nudne. Tak samo jak przeczesywanie lokacji. Grafika i sposób poruszania kamery można było zdecydowanie lepiej zrobić. Ciężko znaleźć w tej grze cokolwiek co by sprawiało frajdę. Doszedłem do drugiego etapu gdzie zmienia się mapa i mam dość. Odpalam po raz kolejny Fallouta 2.
ps. Takie idiotyzmy jak BOSS robot poddający się pod koniec walki, a potem mówiący "haha jednak się nie poddaje" to mogli sobie darować.
5/10
źródło: 12247
Pobierzźródło: 1000006273
PobierzTwórcy mają w tej grze wiele takich bzdurnych pomysłów.