Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Scybulko: Bo wykop to niezależna społeczność, nie da się zablokować niewygodnych użytkowników i bardzo boli ich jak ktoś się z nimi nie zgadza. Najgorszy w tym jest king akurat, którego lubie oglądać i robiłem to od początku wsiąknięcia w uniwersum, ale k-----y dostaje jak on udaje że na wykop nie wchodzi czy jedzie po nim, bo kilka osób po nim tu jedzie.
  • Odpowiedz
@Scybulko Tozależyzm. Sam jestem jednym z tych wypopków, co jak się głośniej zrobi to wracam posprawdzać co tam tutaj, bo tak to mnie tzipasraka ma na obserwowanych i zgłasza za byle co, co wrzucę na Marry Pasttorrę (i Książe Enrique), mam zasadne podejrzenie sądzić, iż takich jak ja, to tu dużo wincyj jest.
@bellacavem pozdrówki ciepłe z serca Poczdamu.
  • Odpowiedz
Najgorszy w tym jest king akurat, którego lubie oglądać i robiłem to od początku wsiąknięcia w uniwersum, ale k-----y dostaje jak on udaje że na wykop nie wchodzi czy jedzie po nim, bo kilka osób po nim tu jedzie.

@Midnight_Animal: ten to jest najśmieszniejszy, zawsze pełnymi garściami czerpie z tekstów i treści tutaj udostępnianych ale nie może mu przez gardło przejść nazwa tego portalu bo wszyscy mają tu z niego
  • Odpowiedz