Aktywne Wpisy

niochland +67
Widzieliście kiedyś reklamę bidetu? Ja też nie.
A widzieliście kiedyś reklamę papieru toaletowego? Ja również regularnie.
Od kilku lat walczę z wykluczeniem bidetowym Polaków.
Dlaczego? Bo mamy XXI wiek - dosłownie rok, który kiedyś był utożsamiany z futuryzmem, kolonizacją Marsa i latającymi samochodami - a co robimy jako społeczeństwo? Nadal rozmazujemy kał po dupie papierem i jesteśmy chodzącymi brudasami.
Papier
A widzieliście kiedyś reklamę papieru toaletowego? Ja również regularnie.
Od kilku lat walczę z wykluczeniem bidetowym Polaków.
Dlaczego? Bo mamy XXI wiek - dosłownie rok, który kiedyś był utożsamiany z futuryzmem, kolonizacją Marsa i latającymi samochodami - a co robimy jako społeczeństwo? Nadal rozmazujemy kał po dupie papierem i jesteśmy chodzącymi brudasami.
Papier
źródło: bidet-sospeso-in-ceramica-design-moderno-star-55x35cm-made-in-italy-1
Pobierz
Teuvo +12
kiedy to żarcie z makdonalda zrobiło się takie beznadziejne
kiedyś to wszystko o wiele lepiej smakowało
kiedyś to wszystko o wiele lepiej smakowało

@kowad: xd
@wstanczyk: Jakby kataster wyniósł 10 tysięcy miesięcznie, to po prostu kawalerka w powiatowym będzie kosztować 12 tysięcy i wynajmujący zapłaci.
@0macias0: miałoby to sens gdyby już teraz nie było pustych tysięcy mieszkań na wynajmem, ale jak podniosą ceny to na pewno znajdą frajerów ( ͡º ͜ʖ͡º)
"Zastał Polskę murowaną, a zostawił odbetonowaną."
Nich każdy wstawi tutaj swojej ulubionego polityka, który walczy z dewgangsterką.
#aigenerated
źródło: 1000026023
Pobierz@the_good_guy: a to nie jest tak ze jak dali 800zl dodatku do zlobkow to wszystkie zlobki podnisoly cene o 800zl? xD
@Strus: kazdy z kim nie gadalem mowil ze ceny poszly w gore, no ale faktycznie nie moge powiedziec, ze bylo to 100%
nikt nie zrezygnowal, kolejki dalej byly, wiec widocznie ludzi bylo stac na +800 plnow