#netmark mój hosting micro kosztował 219 netto / 2 lata czyli jakieś 9zł/miesiąc. Teraz będzie to 50zł/miesiąc czyli ponad 500% drożej. Czy wy powariowaliście ?
Wraz z nową ofertą, odpowiadając na potrzeby Klientów, wprowadziliśmy dodatkowe okresy abonamentowe, przy jednoczesnym zachowaniu dotychczasowych cen, które możesz zweryfikować na stronie https://netmark.pl/cennik-hosting. Wprowadzona zmiana stanowi spore udogodnienie, pozwalając Klientom rozłożyć płatności na mniejsze kwoty w ciągu roku, a dla tych, którzy preferują płatność roczną, wystarczy skontaktować się z naszym Działem Obsługi Klienta.
Potrzeby klientów są tylko wymówką do wprowadzenia drakońskich podwyżek niestety. Klient o stazu ponad 10 lat musi dzwonic i dopraszac sie o specjalna oferte inaczej bedzie mial 500% podwyzki. Ja sie wyprowadzam od Was #netmark
@netmark_pl: w linku w cenniku standardowym cena za hosting micro wynosi 50 netto/miesiac. W cenniku promocyjnym 2 lata kosztują 700 netto gdzie teraz mam 219. Ponad 300% drozej. GDZIE WY ZACHOWALISCIE DOTYCHCZASOWE CENY BO NIE WIDZĘ ?
@sofad1993: Wprowadziliśmy nową ofertę, która zawiera trzy plany hostingowe, wyższą jakość usług, jak i standardów obsługi. Celem weryfikacji Twoich usług i rozmowy na temat ich przedłużenia zachęcamy do kontaktu z naszym Działem Obsługi Klienta.
Zmiany w cenniku nastąpiły wraz ze zmianą oferty, która miała miejsce w styczniu tego roku. Aktualnie wprowadziliśmy nowe okresy abonamentowe dla usług hostingowych, przy czym ceny tych usług pozostały bez zmian.
Jakim cudem materiał wybuchowy rozdupcył szynę a praktycznie nie ruszył podkładu nie mówiąc o zrobieniu jakiegoś małego chociaż krateru w kamykach pod spodem?
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link