Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@adam_stk: Powiem tak, nie wiem co się stanie. Trzymam kciuki że ZUS przyciśnie eSa za zatrudnianie na czarno, do czego przyznał się w sądzie i ewentualnie MOPR wytoczyłby swoje działa. Ale pożyjemy zobaczymy. Póki co trzymam kciuki za ZUS i samo to byłoby sukcesem, a coś dalej to taka wisienka na torcie. Nie nastawiam się że coś się stanie, ale też nie neguje że coś się stanie i wręcz trzymam
  • Odpowiedz
@adam_stk: zasiedzenie.... xDDD ZASR*ANIE chyba..... ( ͡° ͜ʖ ͡°) on tam za krótko był, w dodatku nie jest tak jak duawek tam pewnie (?) zameldowany i nie ma papierów na przekazanie nieruchomości.... zielony to sobie pryknąć co najwyżej może.... duawek na ostatek oskarży jego i arona że źle się nim (kononem) zajmowali, nie tak jak on (dławek) chciał, a przecież łun daleko to dał zarobić dwóm
  • Odpowiedz
  • 1
@WklensuySuchy: mnie wynik w tej rozgrywce nie obchodzi. Liczy się gra. Ja bym tam wolał żeby na domek siadło miasto/nfz/zuz, wdupiło w hipotekę wpis 200k za szpital i bujaj się z takim parchem w KW.
  • Odpowiedz
@adam_stk: Też jestem za tym całym sercem, oby tak było jak mówisz, ale obawiam się kombinatorzy tacy jak duawek już tam próbowali na pewno.... a że pies aron i ekoparufa są nawet mniej inteligentni od duawka, to ich raczej nie biorę pod uwagę...
  • Odpowiedz