Aktywne Wpisy

jmuhha +15
Możecie mi powiedzieć skąd szary człowiek (ja) ma wziąć takie pieniądze zwykle auto na dojazdy do pracy 4-10 km? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000018819
Pobierz
SzubiDubiDu +142
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000018819
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-02-09_161916_www.google.com
Pobierz@zbychuzbychu1: To akurat nazywa się dorastanie i rozwój, mi również kiedyś było bliżej jak dalej do osiedlowego sebixa (w sumie dalej jest czasami). Natomiast człowiek wraz z czasem zaczyna dorastać, ewoluować, widzieć, że coś tu jest nie tak. Dziś uważam, że mniejszym przypałem byłoby słuchanie Justina Biebera i noszenie kolorowych rurek jak ta patola która
To mocno rozbudowana kultura więzienna (obecnie więcej znaczenia mają pieniądze w więzieniu, niż statusy itp) oglądałem podcast z gościem który trochę siedział i na grypsowaniu zjadł zęby, taki gość jak zalecki w jego celi na wejściu by dostał łomot i byłby zwykłym ujem, bez możliwości podniesienia, nikt poważny w więzieniu nie podałby mu ręki. (Mówił to
@depresyjnydziad:
To w końcu siedział i grypsował, czy się rozpruł i zaczął tłumaczyć grypserę w podkaście? ;-)
A tak serio to te Denisy o tym wiedzą itd. Ale wciągając nowe osoby do grupy przestępczej trzeba im tłuc do głowy te pseudozasady o prawilniactwie - bo im bardziej w nie uwierzą, tym mniejsza szansa,
https://m.youtube.com/watch?v=bp0-n_K6wdk&pp=ygUOV3l3aWFkIHogZ2l0ZW0%3D
Któryś z tego kanału