Wpis z mikrobloga

spotifydown.com/pl - stronka pozwalająca pobierać pilki mp3 ze Spotify.

Pliki rzeczywiście pochodzą z serwisu Spotify. Wszyskie pobrane mp3 mają maksymalną jakość bitrate: 320kbps oraz są w pełni otagowane łącznie z okładką albumu. Można pobierać pojedyncze pliki jak całe albumy oraz playlisty do 50 utworów na raz.

Zajebista sprawa dla kogoś kto chce mieć fizyczną bibliotekę muzyki bez dostępu do internetu. Ja pobieram głównie z myślą o słuchaniu muzyki w aucie przez pendrive.

#spotify #muzyka #mp3 #caraudio #piratujo #piractwo #torrent #torrenty #internet
Larsberg - spotifydown.com/pl - stronka pozwalająca pobierać pilki mp3 ze Spotify.

P...

źródło: SpotifyDown

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@srogi_grzyb: Możesz pobrać playlistę do 50 utworów. Jeśli będzie większa to downloader pominie utwory. Ja pobieram na zasadzie że tworzę playlistę ulubionych utworów danego artysty i pobieram je wtedy jednym kliknięciem.
  • Odpowiedz
Pliki rzeczywiście pochodzą z serwisu Spotify. Wszyskie pobrane mp3 mają maksymalną jakość bitrate: 320kbps

@Larsberg: Skąd wiadomo? Robiłeś jakiś test na rzadkim nagraniu, niedostępnym praktycznie nigdzie indziej?

edit: no działa, dzięki, przyda się czasami :)
  • Odpowiedz
  • 0
@balrog84: Robiłem test na słuch tego samego pobranego utworu z tym na Spotify i są identyczne. Na Spotify niestety brakuje sporo utworów więc wspomagam się pobieraniem z Youtube Music (do tego też jest stronka) jak i chomikuj które ma bazę unikatowych mp3.
  • Odpowiedz
@Larsberg: Spoko, wygląda legitnie, działa świetnie. Ogólnie bardzo mi się przyda, bo robiłem sobie kiedyś na spotify listy po 20 kawałków, ale muzy, której albumów nie posiadam, jakieś pojedyncze kawałki. Zwykle słucham swojej muzy z mp3, mam premium na spotify, ale nie zawsze, więc tu sobie te mixy zrzucę elegancko bez proszenia i można na telefon do pociągu zawsze zabrać i mieć też lokalnie.

Pytałem, bo jest sporo takich serwisów
  • Odpowiedz
  • 0
@balrog84: Wiem o co biega. Utwory wyciągnięte z teledysków na Yotube mają dziadowską jakość. Jeśli czegoś nie ma ani na Spotify ani też na Youtube Music to wtedy szukam na Chomikuj bo tam trafiają się dobrej jakość zgrane prosto z płyt.
  • Odpowiedz
@Larsberg: Sprawdziłem działanie na 3-4 listach, to jednak tutaj to rozwiązanie też potrafi zgubić utwór czy dwa, trudno powiedzieć jak to działa, pobiera wtedy plik o właściwej nazwie, taguje, ale ma bardzo niewielki rozmiar, ale to i tak drobiazg w stosunku do możliwości.

przykład utworu, na którym się wykłada:
https://open.spotify.com/track/70rOXPlQGVjEkboInw5EBk?si=273aaba1c1dc4448

Generalnie tak jak piszesz, dobry serwis, warto sobie to zachować w zakładce.
  • Odpowiedz