Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gl0dek Przecież nie dostaniesz HPPD od jednorazowego przyjęcia grzybów xD żeby dostać HPPD to trzeba się postarać o to grubo. Tak po za tym, to HPPD nie zostaje do końca życia, tylko przechodzi z czasem.
  • Odpowiedz
@Gl0dek: powiem Ci, że psychodeliki rzeczywiście mogą nie być dla Ciebie. Nie dlatego, że HPPD to coś, czego należy się obawiać, ale dlatego, że Ty się tego obawiasz. Jeśli szukasz powodów żeby ich nie brać, to budzi podejrzenie, że masz jakieś głębokie obawy związane z takim zmienionym stanem świadomości, a takie rzeczy mogą w trakcie podróży się niespodziewanie zamanifestować w bardzo nieprzyjemny, potencjalnie traumatyczny sposób.
Co do samego HPPD to, jeśli
  • Odpowiedz
@TheRealMikz @koloras90: zaczęło się od widzenia w ciemności migoczących się w różnych kolorach małych spirali, które bardzo szybko się kręciły. Początkowo byłem tym zafascynowany, ale kiedy spirale nie znikały, a przy zasypianiu miałem przed sobą pędzącą spiralę, to zaczęło być to uciążliwe. Jakoś się do tego przyzwyczaiłem i przestałem mieć to centralnie przed sobą w momencie zasypiania, ale gdy tylko skupiałem na tym uwagę, to znów się pojawiała, jakbym
  • Odpowiedz
@Gl0dek: JPRD a nie hpwhatever. Jak wykop cie nie zabił to grzyby tym bardziej.

Ja co mowie sciagnij sobie hita, dwa dmt z podgrzewacza.
Faza intensywna ale krótka i bedziesz wiedział jaki odpał cie czeka.
  • Odpowiedz
@krol_elfow: brzmi przerażająco. Czy nadużywałeś środków odurzających? Masz jakieś problemy psychiczne? Nadużywałeś psychodelików lub zayebałeś potezna dawke? Mj też jest psychodelikiem, używasz nadal?
Sorry że tak dopytuje, ale ciężko mi sobie wyobrazić to co napisałeś.
Jak sobie z tym radzisz? Bardzo to uciążliwe?
To uczucie derealizacji o którym mówisz brzmi jak sen, szok
  • Odpowiedz
@koloras90: powiedział w 100% prawdę nawet ładnie opisał. Nigdy nie bierz grzybow bo nawet jeśli jest znikoma szansa na to że dostaniesz to i tak ona jest. Ja się na tym przejechałem
  • Odpowiedz