Aktywne Wpisy

WielkiNos +383
Podstarzałe juleczki i grażyny z korpo, których pracę z łatwością zastąpi wkrótce ai czują się lepsze od specjalistów nie do zastąpienia, którzy zarabiają kilka razy więcej niż one. Nieźle.
#p0lka #bekazrozowychpaskow #pieklomezczyzn
#p0lka #bekazrozowychpaskow #pieklomezczyzn
źródło: temp_file5107781677833259091
Pobierz
Moonman +3
garaż wolnostojący vs garaż w bryle domu, biorę po 500 od każdej drużyny i słucham państwa #budowadomu
gdzie garaż
- wolnostojący 36.8% (252)
- w bryle domu 63.2% (432)

J-----e twórców którzy na siłe wpychają Ci woke do gier w których to nie pasuje to inna sprawa.
@DymekD: Ogólnie jak poczytasz tag to nie ma w tym jednomyślności, a strona która gada że był winny jest najmniej liczna. Masz dwie, twoją i ludzi którzy gadają że się "przyczynił". A przyczynił się tym że po prostu wypromował chorą psychicznie osobę którą jego własna widownia trollowała co nawet mówił w nagraniu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
A kiszak spanikował i ukrył filmy, filmy które z tego co ludzie mówią nawet go jakoś super nie pogrążały ale jednak się bał. A on się boi tylko wtedy jak wie że coś może go udupić bo losem kowala czy innego człowieka taka osobowość
To jest też trafne spostrzeżenie które mam także i ja. Kiszak sam zresztą przyznał się że specjalnie wrzuca tak dużo materiałów bo nie chce wypuszczać potencjalnych widzów z siatki, nie mogą mieć czasu na inny content. Jest to strategia po
to tylko jedna z wielu jego sztuczek retorycznych. w praktyce sensowną krytykę czasami z poradami czy bez porad usuwa z swojego kanału na YT.
obejrzałem film rocka jak reagował na kiszaka i kiszak tam czytał list "swojego" byłego hejtera który przyznał kiszakowi praktycznie we wszystkim rację i że to był problem hejtera że hejtował kiszaka a nie kiszaka. Kiszak z zachwytem ten mail czytał
Nie jestem psychologiem, nie mniej nie będę ukrywał że MOŻESZ mieć rację. Jednakże moim celem nie była psychoanaliza Kiszaka a raczej wskazanie ogólnego problemu w internecie którym jest zezwalanie toksycznym ludziom na śmiecenie przestrzeni publicznej swoimi wysrywami. To nie Kiszak zabił technika ale to w jaki sposób buduje swoją społeczność mogło mieć wpływ na to jacy ludzie przeniknęli do TK i wykorzystali
@DymekD: Tutaj ta moja pseudo analiza jest akurat moim zdaniem ważna bo jeśli jest naprawdę socjopatą to nie ma szansy na dyskusję to po prostu nie zadziała i tyle. Z normalnym człowiekiem pogadasz na taki temat, złapie nawet refleksję że może trochę przesadza i pora
@DymekD: wskaż to "je banie" bo nie przypominam sobie żeby otwarcie jechał ostro po lewakach. Co innego jak komentuje czyjś materiał i się z nim zgadza ale też nie ogląda jakiś skrajnych treści. Chyba że masz na myśli coś w stylu "gry się dobrze sprzedają gdy są robione dla graczy a nie do