Wpis z mikrobloga

wchodze sobie na RA i ktorys tak widze cos takiego: Hedoniq, impreza techno/B--M w Krk. Wejscie tylko w "dresscode". Był ktoś w tego typu miejscu i wie jak to wyglada? Czy są tam jakies divy, cichodajki, albo czy latwo znajdzie sie ludzi do swingowania, czy bez bycia mega dominujacym chadem, ultranormikiem nie ma czego tam szukac? Jeszcze oczywiscie nie mam zadnego dresscode typu latex bo nie jestem w temacie, czasem w necie po prostu zobacze dziewczyne w obrozy albo chokerze i jest to dla mnie całkiem cute.
#divyzwykopem #przegryw #b--m #krakow #rave
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dorydy: dress code u niebieskich sprowadza się do chodzenia w harnesach z Allegro za 50 zł i samych spodniach, czasem bez spodni i tak ubrany wtopisz się w tłum. Różowe roznie, ale kazdy respektuje dress code. To o czym piszesz to akurat duża impreza a nie całkiem niszowa i to chyba plus bo dużo osób jak na takie coś. Płatne dominy na pewno tam znajdziesz, z cichodajkami to nie wiem,
  • Odpowiedz
@Dorydy: Wystarczy poczytać u źródła:
ŚCISŁY DRESSCODE

Na każdej imprezie Hedoniq obowiązuje ścisły dresscode w stylu fetish. Możesz przyjść w dowolnym ubraniu, ale zostaw je w szatni.
Akceptowane:
Winyl, PCV, guma, skóra, lateks, autentyczne kilty, bondage, paski, kabaretki, siatka, uprzęże, liny, kolczugi, drag, fantazyjne kostiumy fetyszowe, elegancka
  • Odpowiedz