Wpis z mikrobloga

Siema mam pytanie czy ktoś ma jakiekolwiek informacje o Michale (szad) z trzeciego wymiaru? Ostatnio kolejną rocznicę miała piosenka nie „wiesz komu depczesz kwiaty” i zacząłem się zastanawiać, co tak właściwie się z nimi dzieje przez ostatnie trzy lata, bo mieliśmy informację wcześniej że zawinęła go policja za to że wyjechał na Słowenię ze swoimi dziećmi mając ograniczone prawa rodzicielskie, i że gość zaczął nam się lekko odklejać, do tego stopnia że ludzie Zaczęli go podejrzewać o schizofrenię, po wpisach na SM, że potrafi np. wypalić kilogram trawy w jeden wieczór, a media w Google milczą już od kilku lat.
#szad #szadakrobata #3wymiar #trzeciwymiar
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AndrzeJofRiviA: Siema. Z tego co mi wiadomo, to siedzi albo w areszcie, albo w więzieniu, właśnie w związku z uprowadzeniem dzieci. Z jego psychiką coś faktycznie nie jest dobrze. Gdy byłem dwa lata temu na koncercie Nullizmatyka, to nie chciał się wypowiadać na temat Szada.
Nowotarski raper/producent CHAOS (swoją drogą polecam jego twórczość, przypomina 3W) miał produkować nadchodzącą płytę Szada, "Operacja Czarna Osa", jakiś czas temu widziałem jego wypowiedź na
  • Odpowiedz
@Bosser @Kaeltas ale wy bredzicie, Chaos z Szadem nagrał album (Chaos mówił na jednym z nagrań o tym) i jak dobrze pamiętam to Szur miał odpowiadać za produkcję. Wini zapytał Nullizmatyka podczas rozmowy u niego o Szada, powiedział wtedy że nie mają z nim kontaktu, nie wie co się z nim dzieje i słyszał że wyszedł z więzienia. Nullizmatyk mówił również o tym dlaczego nie reklamują się jako byli członkowie
  • Odpowiedz