@windows95 heheszki heheszkami ale ogólnie to g---o jest. Kolega kiedyś kupił i sprawdzaliśmy jak to działa. Lepsza jakość miałbyś kręcąc jakaś przedpotopową komórka. Poza tym trzeba było instalować jakieś chińskie g---o. Tak, po chińsku oczywiście bylo
@dos_badass: @zimowyporanek w zupełności wystarczy, kolonoskopia to badanie dotyczące tylko jelita grubego, które ma długość do 1,65 m więc jeszcze zapas będzie
@windows95: słuchaj, właśnie dzwonili z NFZu, mówią żebyś dał znać jak już to kupisz, bo chętnie z kimś podpiszą kontrakt na diagnostykę okrężnicy ( ͡°͜ʖ͡°)
@windows95 a tak na serio jak masz tylko dostęp do internetu, prawo jazdy i trochę chęci, to terminy na NFZ nie są takie tragiczne. Zapisałem się prywatnie gastroskopia plus kolonoskopia, czas oczekiwania 30 dni i 2000 do zapłaty prawie. Po czym się zmobilizowałem, ogarnąłem skierowania i mam to samo za 4 miesiące na NFZ 50 km ode mnie w znieczuleniu ogólnym. Sprawdziłem właśnie teraz samą kolonoskopię, gdzie najbliższy termin i w
źródło: 1000028711
PobierzA poważnie to co masz zamiar tam zobaczyć? Swój dyplom z medycyny?
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz