inspiracja dominującymi trendami i twórczością społeczności
@enio: no tak, bo FS i seria soulsow przyniosa im slawe bo opieraly sie na dominujacych trendach :P
Jasne, to nadal bedzie wariacja w stylu FS i pewnie unikalny tytuł, ale mam wrazenie ze to odcinanie kuponow od ER czego nie spodziewalem sie po FS a i to bym przebolal ale zwyczajnie ten zaproponowany twor do mnie w ogole nie trafia
@3mortis: przy okazji, jak ogłoszony został "Night Rein", to ktoś wytłumaczył mieszankę postaci i przeciwników, tym że społeczność modderska tworzy tryby z losowo rozstawionymi wrogami. Te "randomizery" i tryb "extraction" to chyba popularne rzeczy?
@enio: Nie wiem jak bardzo popularne w ER, na pewno maja swoja grupe fanow ale jak bardzo popularne tego nie wiem, ile z osob ktore kupily er, graly go jeszcze z randomizer modem? Ilu z nich w ogole przeszlo gre wiecej niz raz? Czy to nie jakas nisza streamerow dla beki i fanatykow grajacych 17 raz na pamiec z wylaczonym monitorem zeby mieli jakies urozmaicenie? czy te osoby chcialy by
#eldenring
źródło: temp_file3467139022968182910
Pobierz@enio: no tak, bo FS i seria soulsow przyniosa im slawe bo opieraly sie na dominujacych trendach :P
Jasne, to nadal bedzie wariacja w stylu FS i pewnie unikalny tytuł, ale mam wrazenie ze to odcinanie kuponow od ER czego nie spodziewalem sie po FS a i to bym przebolal ale zwyczajnie ten zaproponowany twor do mnie w ogole nie trafia
czy te osoby chcialy by