Wpis z mikrobloga

Ktoś ma podobnie jak ja?
Już 15 lat stażu pracy, 34 lvl niedługo, i już mam dość pracy, chodzenia do pracy. Odnoszę wrażenie że marnuje tam swój czas i swoje życie.
Nic ciekawego nie robie w pracy, od roku praca nie daje mi satysfakcji. Totalne g...
Do emerytury jeszcze 31 lat, ale pewnie podwyższą więc pewnie jeszcze 40 lat pracy przede mną. Zygac się chce
#praca
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kopek a około 50tkondwa razy cię zwolnią. Mamy współczuć paniom, że one ledwie uciekną z pracy koło 60tki, a my jeszcze z cyk 2-3 razy będziemy zmieniać pracę. Tylko czy taki Lidl/biedra w ogóle nas będzie chciała, kiedy będą co najmniej wpół zautomatyzowane.
  • Odpowiedz
@tomilipin a taguj jak chcesz. Męczy mnie pisanie tutaj. Robisz spacje wpierdzieli Ci litere.
Piszesz coś, nagle się okazuje że masz tyle błędów że wolisz odłożyć telefon :)
Tylko nie pisz że tak nie miałeś. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@kopek: typowe objawy wypalenia zawodowego. Poszukaj alternatywy, może dasz radę się przekwalifikować, jakieś studia jeszcze zrobić, może "spieniężyć" swoje hobby itp. Nie ma nic lepszego jak rozwój w całkiem innym kierunku (lub lekko innym jak nie lubisz radykalnych zmian lub nie możesz za bardzo ryzykować porażki). Połowa życia ("mni wincy") dopiero za tobą, spokojnie masz czas, żeby zacząć coś nowego. Mam kumpla, który rzucił pracę w korpo i zajął się
  • Odpowiedz