Wpis z mikrobloga

kocham jeść chipsy, wydaje mi się, że nigdy z tego nie wyrosnę, chipsy są dla mnie lekarstwem na całe zło, siedzisz sobie, chrupiesz i jest zajebiście. Jakie chipsy kochacie najbardziej?
  • 70
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gupiutki: Lays Strong Jalapeño Cheese. Nadchipsy, szkoda że takie drogie. Top Chipsy próbują Strongi klonować (zarówno zwykłe jak i te), ale jak dla mnie czuć że nie mają podjazdu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Gupiutki: Najlepsze paprykowe jakie jadłem, to były marki własnej z Kauflandu z 5-6 lat temu, no codziennie mógłbym wpieprzać skubane. Dobre też były lidlowskie sezonowe, pomidor z ziołami włoskimi. Teraz niedawno też jadłem lidlowskie o smaku musztardy z miodem, no zajebiste, ale chyba nie przyjął się pomysł, bo znowu ich nie ma. Z tych co zostały, to sól z pieprzem jak jest to sobie wezmę. A ogólnie, to wybór smaku
  • Odpowiedz
@Gupiutki: dużo ludzi się laysami podnieca, a dla mnie od jakiegoś czasu strasznie się zepsuły, zwłaszcza taki klasyczek jak papryka. Ostatnio jedynie dobre z zabki jadłem, wołowina z cebulą? Coś takiego.
  • Odpowiedz
@Gupiutki: serowe, ale nie z cebulą tylko jak lays od czasu do czasu wypuści jakieś sezonowe chipsy o smaku sera to koń zwalony i cała szafka zawalona chipsami najgorzej. A najlepiej jak ze starym zasiadamy w sobote i oglądamy the voice i jemy chiperki kocham ten stan
  • Odpowiedz
Gościu pyta o ulubione czipsy a ludzie wypisują chrupki. Profanacja ziemniaczanej przekąski. Kocham czipsy
  • Odpowiedz