Wpis z mikrobloga

kocham jeść chipsy, wydaje mi się, że nigdy z tego nie wyrosnę, chipsy są dla mnie lekarstwem na całe zło, siedzisz sobie, chrupiesz i jest zajebiście. Jakie chipsy kochacie najbardziej?
  • 70
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gupiutki: ostatnio zajadam często w kotle prażone, wszystkie smaki, crunchipsy paprykowe, wiejskie ziemniaczki wędzonka, i odkryłem niedawno super pomidorowe, marka lewiatana piekielny pomidor
  • Odpowiedz
  • 126
@KladzSie: kiedyś były takie jeszcze od lays cztery pory roku i w każdą porę roku były inne pamiętam letnie pomidory, p--------e chiperki a w zimę były właśnie jakaś szynka wędzona czy coś też piękne ahhhh
  • Odpowiedz
@Gupiutki: O czipsach i ulubionych smakach to mógłbym napisać referat. Za dzieciaka najlepsze były "Bacon Snacks" od Star Foods (zdjęcie nizej) później miałem ostrą fazę na maczugi majonezowe,piłeczki cebulowe Cheetos, Tacos od Chio Chips i Laysy Bekonowe. Następnie była moda na te "Hyper" z Biedry, ale z nich smakowały mi tylko keczupowe i te w błękitnej paczce. Gdy podrosłem to weszła faza na ostre, Laysy Wasabi oraz Cheese Jalapeno mają
JohnnyPomielony - @Gupiutki: O czipsach i ulubionych smakach to mógłbym napisać refer...

źródło: 1000034310

Pobierz
  • Odpowiedz