Aktywne Wpisy

wykop +102
Drodzy Wykopowicze! 🌷🐣
Z okazji Świąt Wielkanocnych życzymy Wam przede wszystkim spokoju i radości – tej prawdziwej, płynącej z bycia razem, śmiechu przy wspólnym stole i chwil, które zostają z nami na długo. Niech ten czas pozwoli Wam złapać oddech, nabrać dobrej energii i spojrzeć na wszystko z nową perspektywą.
Dziękujemy, że jesteście częścią tej wyjątkowej Społeczności i tworzycie miejsce pełne energii, pomysłów i wspólnego działania.
Wesołych
Z okazji Świąt Wielkanocnych życzymy Wam przede wszystkim spokoju i radości – tej prawdziwej, płynącej z bycia razem, śmiechu przy wspólnym stole i chwil, które zostają z nami na długo. Niech ten czas pozwoli Wam złapać oddech, nabrać dobrej energii i spojrzeć na wszystko z nową perspektywą.
Dziękujemy, że jesteście częścią tej wyjątkowej Społeczności i tworzycie miejsce pełne energii, pomysłów i wspólnego działania.
Wesołych

źródło: Wielkanoc
Pobierz
hacerking +50
Mam pytanie, czy ja jestem jedynym fanem #cdaction którego razi to, iż #rozowepaski przy swoim pierwszym filmie na kanale od razu odsłania dekolt?
Nie, nie jestem gejem, lecz uważam, że to przesada.
#kiciochpyta #gry #yt
Nie, nie jestem gejem, lecz uważam, że to przesada.
#kiciochpyta #gry #yt

źródło: 39b439a077156d4014daca71bb0ce2cfc318b3927ab7d34acf0ae383a40fd80f
Pobierz
Ktoś z was się zagłębiał w to?
#drony #dron
@hydrocyfolumpus napisałem że w większości jest wymagana.
Mógłbym Ci przyznać rację że mogę nie latać dronem, jednak drona mogę mieć kilkuletniego kiedy takich wymagań nie było.
źródło: temp_file8966019564881215739
PobierzMoże powinienem tagować #prawo ale to bardziej #gownowpis
No tylko pamiętam że aplikacja covidowa to był bubel prawny i właściwie wszystko inne, w tym mobywatel. A pisał o tym jakiś mireczek i teraz szukałem to nic mi nie wyskakuje żeby z tym coś zrobili.
Na mój chłopski
"Dla tych, którzy nie latają, słowo wyjaśnienia. Na mocy obowiązujących od 2020 r. na terenie całej UE przepisów, każdy lot dronem musi być zgłoszony, a każdy pilot zarejestrowany."
Było nawet znalezisko
@AshtarPL: czekaj, czekaj - (chłopski rozum mode one) chcesz mi powiedzieć, że jak zrobilem prawo jazdy za PRLu - a wtedy wystarczyło zrobić rundkę po wsi, to nie muszę się stosować do aktualnego polskiego prawa, bo wcześniej nie istniał jakiś zapis?
Problem z apką covidową był taki, że czasem żeby żyć/wykonywać niektóre codzienne
Co do wymogu telefonu, ja to doskonale rozumiem że jest potrzeba komunikacji, ale obecnie musisz chociażby rejestrować kartę SIM, sam numer jest coraz mniej potrzebny i są karty tylko do internetu. No i dodaj calą resztę już tu opisaną.
Podsumowanie