Aktywne Wpisy

#primemma jufko jufko jufko, jak się podoba przygoda we ff? Zadowolony jesteś w ktora stronę to poszło? Teraz już trochę nie masz wyboru, żeby się z tego wycofać i musisz zacisnąć zeby I brnąć do przodu, próbując utrzymać się na powierzchni xD
Czekaj, przed ff byłeś... ojcem, mężem i angażowałeś się politycznie/społecznie (pominmy wszyscy sama politykę, chodzi o zaangażowanie w sprawy ważne na codzień) więc no, porządny gosc możnaby powiedzieć. Teraz?
Płacisz
Czekaj, przed ff byłeś... ojcem, mężem i angażowałeś się politycznie/społecznie (pominmy wszyscy sama politykę, chodzi o zaangażowanie w sprawy ważne na codzień) więc no, porządny gosc możnaby powiedzieć. Teraz?
Płacisz
źródło: scaled_1000004371
Pobierz
rio574 +79
źródło: scaled_1000050643
Pobierz

Jestem z wami od samych początków, może to mało ważne dla was, ale dla mnie już nie.
Wbiłem do was, jako przeszczęśliwy przyszły mąż idealnie dobranej żony.
Nie muszę mówić, czemu to powyższe nie ma sensu.
Wiele miesięcy się musiałem zbierać, miesiące w paru sprawach musiały zmienić się w lata.
Później pojawił się taki czas, że musiałem więcej pracować, a mniej myśleć o uczuciach.
wiecie, mieszkanie w dobrej dzielnicy się samo nie opłaci, tylko tyle.
Zatraciłem się tak bardzo w pracy, że uciekła mi cała ta złość, żal, i negatywne emocje.
Mam 44 lata, mam życie w swoich rękach, zwalczyłem w swoim życiu 2 poważne nałogi.
Czy żałuję? Nie.
Czy rozegrałbym swoje życie inaczej? Tak
Kocham to co mam.
#anonimowe
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta