Aktywne Wpisy
Sisal35 +21
#mecz wszyscy piszą ze Szwecją uja grała, a mi się przypomniała Grecja gdy wygrała euro. Silna obrona składne kontrataki i wysoki pressing po którym grabara nie miał siły nawet do połowy boiska wykopać. I dobrze że nie lecimy do USA bo lansu batyra bym nie zdzierżył.

N-Avoie +2
Przyjaciele, mam ogromny problem. Moja żona choruje na padaczkę nabytą od dwóch lat (9 lat temu wypadła pociągu i to normalne, że takie rzeczy czasie się uaktywniają). Ja cierpię na depresję, fobię społeczną a nie dawno mam nawrót ADHD (mam 38 lat, leczyłem się ok 16-19 roku zyci Żona ma leki częściowo refundowane, więc jej leki to ok 500-700zl miesięcznie. Moje leki, czyli Escitalopram, Pregabalina 300mg 150mg 150mg i triticco nie maja

Azjatki spoko, bo odpadają wymagania 190+, ale import raczej odpada, nie mam czasu jej niańczyć, musi być samodzielna.
Lokalnie ciężko taką poznać, trochę hermetyczne środowisko.
Rozejrzę się za jakimś eventem, dzięki za
15k nie robi już na nikim wrażenia teraz miry będą łgać o 30k ( ͡° ͜ʖ ͡°)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
Jeśli miałbym do wyboru zarabiać połowę i mieć udany związek to długo bym się nie zastanawiał.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim: krótko i na temat - tak
zbyt wygórowane wymagania, jeśli jedyne co masz przy średnim wyglądzie to pensja, a jedyne źródło potencjalnych partnerek to internet