Generalnie widać, że Panowie to fachowcy są! Żaden nie spadł. Żadnemu nic się nie stało. Widząc ten filmik, mam wrażenie, że to nie był pierwszy raz tego dnia :D
@wfyokyga: @Adaslaw:z dwa tygodnie temu kierowca ubera mi opowiadał o takiej akcji na budowie u jakiegoś dewelopera we wrocławiu. Że im podczas lania ściany zaczęły uciekać i omal się wszystko nie zawaliło, podparli jakoś. I mówi że sam sie dziwi że te budynki co wtedy wybudowali stoją do dzisiaj XD
@Adaslaw: Kiedyś u ruskich przy rozbiórce jakiegoś stadionu operator palnika z dźwigu zamiast się złapać przewodów spawarki to zaczął biec do kosz zawieszonego na dźwigu jam mu się budynek zaczął walić pod nogami:
@biskup2k: to jest jedna z najbardziej epickich i filmowych śmierci jakie oglądałem na necie. Szkoda, że to nie pełne nagranie w FHD, tak jak był oryginał.
Generalnie widać, że Panowie to fachowcy są! Żaden nie spadł. Żadnemu nic się nie stało.
Widząc ten filmik, mam wrażenie, że to nie był pierwszy raz tego dnia :D
@Adaslaw: Kiedyś u ruskich przy rozbiórce jakiegoś stadionu operator palnika z dźwigu zamiast się złapać przewodów spawarki to zaczął biec do kosz zawieszonego na dźwigu jam mu się budynek zaczął walić pod nogami: