Aktywne Wpisy

bolsonn +1
Przygotowujesz się do sezonu w tym czasie twoja żona leci do Polski żeby ktoś jej ciało opryskał jakimś gównem xd #lewandowski #lewandowska #mecz
źródło: temp_file6860274811737315583
Pobierz
Cztero0404 +14
Możesz przestać do mnie pisać? @bolesboles Bo to naprawdę żałosne jest, dziękuję. #kiszak #bekazludologow #bekazludologuff
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-07-23_225712_wykop.pl
Pobierz

Gdy ja spotykam nowe osoby, to często wychodzę na osobę oschłą i nudną, bo często nawet nie wiem, jak zacząć i pociągnąć dyskusję.
#s----------e #samotnosc
Musisz szukac czegoś i nawiązać do czegoś co łączy cie z rozmówcą. Podobne ciuchy? Sport? Zakupy w koszyku. Cokolwiek.
Przed chwilą stałem w kolejce za typem - z wyglądu morderca - wielki i "twarz" w stylu "wyj*bac ci?!". Ale gosc ma torbę taka jak ja - na zakupy wielokrotnego użytku. I widzę ze raz położył te zakupy, a teraz układa inaczej i sype pokazujac swoja torbę: "co trzeba taktycznie ułożyć zeby sie
Dokładnie im więcej doświadczenia tym predzej na coś wpadniesz, albo gadasz to samo. Widać tez po tobie więcej swobody w tym wszystkim.
Jest jeszcze taki myk: zapamiętywanie głupich tekstów, albo żartów. Tylko tak zeby nie wyjść na blazna albo chama za bardzo. Ale śmiech każdemu "robi dobrze".
Oststnio towarzystwo malo sie nie poszczało przy takim głupim starym jak świat