Aktywne Wpisy

squanchySquanch +96
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

WielkiNos +208
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
-ale przecież to pan został w nim skazany
XDDDDDDD
#kanalzero
@Krim_Prim: po co się męczyć? usuń konto.
Mam poczucie, że nie wytłumaczę, dlaczego takie myślenie jest zwyczajnie złe, jeśli ktoś tego nie skumał w szkole podstawowej.
Twój komentarz nie jest lepszy, będę robił co chce.
@Krim_Prim: nawet nie spróbowałeś wytłumaczyć.
Jak tego nie kumasz, to nie zastąpię twoich rodziców. Zapytam jedynie: gdzie oni byli, gdy trzeba było to wyjaśnić?
O tym pisałem w tym poście, ale tego też nie skumałeś.
@unintelligible Widzisz, o takich typach mówie.
Niemiecka komedia, lubię ją. Jeśli nie oglądałeś, to nie spojleruje.
Mi bardziej chodziło dlaczego uważasz, że w przestrzeni publicznej nie ma miejsca na wywiad z nazistą. Dlaczego? Czy chodzi o nazistę, czy o dziennikarza który przeprowadza wywiad?
Co do reszty to generalnie zgadzam się z Tobą.
Komentarz usunięty przez autora
Według mnie mógł by, jeśli by był częścią dokumentu, który ukazuje problem tych komunistów oraz rzetelnie prezentuje ruch, do którego należał gość programu.
Uważam, że on też został zmanipulowany. Poznałem ludzi, którzy wstępowali do organizacji paramilitarnych jak ONR (chodzi mi o na przykład sposób ubioru tych ludzi) czy środowisk kibolskich. Te osoby w pojedynkę nie były pewne siebie, by to ukryć okazywali dużo agresji. Potrzebowali być w „silnej” grupie.
@Krim_Prim: czy dobrze zrozumiałem? Jeżeli dziennikarz z tradycyjnych mediów nakręci, bezstronny, rzetelny dokument o Chrisie Hani i jego działalności, to można by na jego potrzeby przeprowadzić wywiad z Walusiem, ale samego wywiadu z Walusiem nikt nie powinien przeprowadzać?
Jestem ciekaw. Chcę poznać twoje zdanie i argumenty. Też