Wpis z mikrobloga

@LewCyzud ten poziom intelektualny widzę prezentuje spora garść wykopków dzisiejszego wieczoru. P--------o o Red/blackpillu mnie śmieszy, nawet skrajne katoprawaki mnie smieszą, ale po tym co tutaj przeczytałem przez ostatni kwadrans pierwszy raz jestem dogłębnie rozczarowany. Daleko sięga maszynka do prania mózgów jak widać.
  • Odpowiedz
@LewCyzud: Mazurek i Stanowski wzbudzają we mnie bardzo negatywne odczucia. Wcześniej nazista, teraz taki farmazon.
Jakby Trynkiewicz nie umarł, to pewnie by był kolejny na wywiad, przecież każdemu trzeba dać się wypowiedzieć.
  • Odpowiedz
@Krim_Prim akurat Trynkiewicz powinien mieć coś do powiedzenia, szczególnie to, że bezprawnie został osądzony w Gostyninie, byś odpadem ludzkim i śmieciem, ale wprowadzenie ustawy o bestiach nie powinna tyczyć się tych co odsiedzieli już swój wyrok.
  • Odpowiedz
@JavierDaY owszem, powinna. Jeśli ktoś nadal stanowi zagrożenie dla społeczeństwa to należy go odizolować. I przypominam, że pierwotny wyrok dla Trynkiewicza to była czapa, ale wprowadzono źle przygotowaną amnestię i wyrok został zamieniony na 25 lat. A dlaczego źle przygotowaną? Bo uprzednio powinno się zmienić maksymalny wyrok pozbawienia wolności na dożywocie i to powinien dostać Trynkiewicz, ale w trakcie wprowadzania amnestii funkcjonowało tylko 25 lat i dlatego to mu przyklepano. On
  • Odpowiedz
@JavierDaY: @maczeta31:
Boże, ten portal to psychiatryk.
Jak nie chce jawnych nazistów w przetrzeni publicznej, to jestem za TVP. Cenzurują!!! One one.
Trynkiewicz okazuje się być ciekawym człowiekiem.
Ten typ od „krytyki” WOŚP to szkoda komentować. Wolnomyśliciel, który nie potrafi sprecyzować i podliczyć, o jakie nieprawidłowości mu chodzi. Zostawia to w formie pytania retorycznego innym myślicielom. Nie ogarnia księgowości i wymienia szczątkowe dane z rozliczeń.
Aż nie chce
  • Odpowiedz