Aktywne Wpisy

LaudatorLibertatis +176
Widzę, że idzie szerokie oburzenie w sprawie Majtczaka na adwokatkę, która powiedziała o kolizji, a sędzia ją poprawiła, że to wypadek bo były ofiary śmiertelne. Więc dzisiaj w #maszprawo o wypadku, kolizji i czy to oburzenie ma sens.
Kolizja i wypadek to różne pojęcia NA GRUNCIE PRAWA KARNEGO.
KOLIZJA to wykroczenie z art. 86 k.w. Mamy tylko uszkodzone auto lub lekkie obrażenia (gojące się do 7 dni). WYPADEK to przestępstwo z art.
Kolizja i wypadek to różne pojęcia NA GRUNCIE PRAWA KARNEGO.
KOLIZJA to wykroczenie z art. 86 k.w. Mamy tylko uszkodzone auto lub lekkie obrażenia (gojące się do 7 dni). WYPADEK to przestępstwo z art.
źródło: 629442429_1415979310229719_4732243898851729605_n
Pobierz
saintie +6
nigdy w zyciu nie zaufam komus kto ma fiuta

https://wykop.pl/wpis/66075307/blackpill-essentials-v2-wojna-plci-spoleczenstwo-f
Oferuję mentoring i nie biorę pieniędzy, bo to nieetyczne. W przeciwieństwie do psychologów, kołczy i wszelkiej maści troli.
Nie wiem czy ty w ogóle jesteś świadom/a, że takie wpisy mogą mieć konsekwencje, nie piszesz z zupełnym randomem, piszesz z osobą która mentanie jest na dnie.
To że jest fatalnie to sam to widze...
A twój wpis nie proponuje jakiejś drogi wyjścia tylko d--------a jeszcze bardziej i poteguje beznadziejność sytuacji, dzięki mordo
Btw pare na tinderze usunąłem
Musisz tutaj popracować, ale nie po to aby kogos zdobyć. Tylko dla siebie
Owszem, piszę z zupelnym, calkowitym 100% randomem, bo nie piszesz nawet pod swoim wlasnym nickiem tylko ukrywasz sie pod kontem anonimowego bota. Jesteś definicją "randoma z internetu"
No i teraz mam dla Ciebie zadanie: spróbuj wykrzesać z siebie 10 g empatii i wejść w punkt widzenia drugiej osoby - 20-letniej laski, która sobie tam jakoś żyje, chilluje z kolezaneczkami, pije winko
Bez kitu ty masz większe problemy emocjonalne niż ja i to serio pisze
Już mi sie troche humor poprawił a 1 wpis jak pisałem miałem doła.
O-------m nieźle ale pisząc już bardziej na chłodno to były też spoko momenty i w sumie tak naprawde nie wiem dlaczego zdecydowała sie uciąć kontakt, może bo byłem bardzo mało pewny siebie a może dlatego że sie jej poprostu niepodobałem albo milion
No cóż, nie zdziwiła mnie twoja odpowiedź. To standardowa reakcja na kilka słów prawdy. W psychologii to sie nazywa Projekcja (mozesz poczytać)
Projekcja to mechanizm obronny, w którym osoba przypisuje swoje własne, nieakceptowane myśli, uczucia czy cechy innym osobom, zamiast przyznać się do nich samemu. W ten sposób łatwiej jest uniknąć wewnętrznego konfliktu i dyskomfortu związanego z przyznaniem się do własnych
Teraz to jesteś takim kolegą-sługą,, który od razu postawił się przed nią na niższej pozycji, czeka na jej decyzje, nie ma sprawczości w relacji. Pyta się jej jak wypadł, czy będzie drugie spotkanie, czy da mu szansę, czy na nią zasługuje. To jest automatyczny deal-breaker w oczach kobiety. Kobiecy mózg odbiera to tak jak męski na widok grubej baby.
Buduj swój charakter, pewność