Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 5
✨️ Autor wpisu (OP): @WykopX
Nie wiem czy ty w ogóle jesteś świadom/a, że takie wpisy mogą mieć konsekwencje, nie piszesz z zupełnym randomem, piszesz z osobą która mentanie jest na dnie.
To że jest fatalnie to sam to widze...
A twój wpis nie proponuje jakiejś drogi wyjścia tylko d--------a jeszcze bardziej i poteguje beznadziejność sytuacji, dzięki mordo

Btw pare na tinderze usunąłem
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie rób siebie na gorszego od niej. Pokazałeś że masz niskie poczucie wartości
Musisz tutaj popracować, ale nie po to aby kogos zdobyć. Tylko dla siebie
  • Odpowiedz
  • 2
@mirko_anonim brzmi jakby to po prostu nie było to więc w dłuższej perspektywie może to i lepiej że się od razu pozegnaliscie i to w całkiem przyjazny sposób. Co do Twojego bycia "obsranym" na randkach, nie nakładaj na siebie presji że tym razem musi się udać i ma być idealnie, bo ona działa na Ciebie w taki sposób że tylko cringe wychodzi. Spróbuj podejść do tematu, że nawet jak coś nie
  • Odpowiedz
  • 2
nie piszesz z zupełnym randomem

Owszem, piszę z zupelnym, calkowitym 100% randomem, bo nie piszesz nawet pod swoim wlasnym nickiem tylko ukrywasz sie pod kontem anonimowego bota. Jesteś definicją "randoma z internetu"

piszesz z osobą która mentanie jest na dnie.

No i teraz mam dla Ciebie zadanie: spróbuj wykrzesać z siebie 10 g empatii i wejść w punkt widzenia drugiej osoby - 20-letniej laski, która sobie tam jakoś żyje, chilluje z kolezaneczkami, pije winko
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @WykopX
Bez kitu ty masz większe problemy emocjonalne niż ja i to serio pisze

Już mi sie troche humor poprawił a 1 wpis jak pisałem miałem doła.
O-------m nieźle ale pisząc już bardziej na chłodno to były też spoko momenty i w sumie tak naprawde nie wiem dlaczego zdecydowała sie uciąć kontakt, może bo byłem bardzo mało pewny siebie a może dlatego że sie jej poprostu niepodobałem albo milion
  • Odpowiedz
  • 0
Bez kitu ty masz większe problemy emocjonalne niż ja i to serio pisze

No cóż, nie zdziwiła mnie twoja odpowiedź. To standardowa reakcja na kilka słów prawdy. W psychologii to sie nazywa Projekcja (mozesz poczytać)

Projekcja to mechanizm obronny, w którym osoba przypisuje swoje własne, nieakceptowane myśli, uczucia czy cechy innym osobom, zamiast przyznać się do nich samemu. W ten sposób łatwiej jest uniknąć wewnętrznego konfliktu i dyskomfortu związanego z przyznaniem się do własnych
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
uprzejmy-wizjoner-81: To nie jest normalny sposób na poznawanie ludzi, przecież to co odwalacie to jest rosyjska ruletka przeznaczona od zawsze dla ludzi naj bardziej ryzykownych, żyjących na krawędzi od małego, a wy którzy nigdy z domu nie wychodzicie, nigdy nie byliście w stanie znieść krytyki własnego umysłu rzucacie się na tak głęboką wodę, dla mnie jest to nie do pomyślenia. Nie przyszło wam do głowy że takie rzeczy wytworzą w was
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
delikatna-badaczka-16: To jeszcze nie jest dla Ciebie czas na związki. Żadna z nas nie chce być centrum pomocy dla chorobliwie nieśmiałych, społecznie odstających od normy piwniczaków. Normalna, ułożona dziewczyna będzie szukała stabilnego, zaradnego mężczyzny, żeby mieć w nim oparcie, żeby był odpowiedzialny, godny zaufania itp. Do związku trzeba dojrzeć, to duża odpowiedzialność. Do budowania relacji też trzeba być społecznie rozgarniętym. Najpierw się weź za siebie i stań silnym mężczyzną, później się
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
racjonalny-entuzjasta-63: Musisz nauczyć się być mężczyzną. Zajmie to sporo czasu.

Teraz to jesteś takim kolegą-sługą,, który od razu postawił się przed nią na niższej pozycji, czeka na jej decyzje, nie ma sprawczości w relacji. Pyta się jej jak wypadł, czy będzie drugie spotkanie, czy da mu szansę, czy na nią zasługuje. To jest automatyczny deal-breaker w oczach kobiety. Kobiecy mózg odbiera to tak jak męski na widok grubej baby.

Buduj swój charakter, pewność
  • Odpowiedz