Aktywne Wpisy

Khraell +45
Mireczki, pijcie ze mno kompot. SPEŁNIŁEM POLSKI SEN i to przed 40 (mam 38).
- I ja i żona jesteśmy na JDG (po 9 latach, rzuciłem pracę w korpo)
- Mieszkanko 55m, 2 pokoje z KUCHNIO, przechodnie w kamienicy (był generał wiadomo, ale w 100k cebulionów ogarnięte [gotówowy xD])
- córka sztuk 1 (Ma chyba wszystkie zabawki świata, nawet bazy nie musi budować, bo ma q--a TIPI w "salonie" xD)
- Żona jeździ Oplem Vectrą C
- I ja i żona jesteśmy na JDG (po 9 latach, rzuciłem pracę w korpo)
- Mieszkanko 55m, 2 pokoje z KUCHNIO, przechodnie w kamienicy (był generał wiadomo, ale w 100k cebulionów ogarnięte [gotówowy xD])
- córka sztuk 1 (Ma chyba wszystkie zabawki świata, nawet bazy nie musi budować, bo ma q--a TIPI w "salonie" xD)
- Żona jeździ Oplem Vectrą C

źródło: obraz_2025-04-25_235650233
Pobierz
p0lka_witaminka +47
#ajemge1 #p0lka #tinder
Kuzwa te psycholozki wszystkie takie same xD mądralińskie, wielkie studentki co mysla ze pozjadaly wszystkie rozumy, a tak naprawde studiuja gowno kierunek i skoncza max. w jakims korpo gdzie beda klepac dane do eksela za minimalna
W robocie mialem identyczne, nie dalo rady z nimi wytrzymac. Jeszcze znalem takie z kolczykiem w nosie to juz w ogole DRAMAT.
Studiowanie
Kuzwa te psycholozki wszystkie takie same xD mądralińskie, wielkie studentki co mysla ze pozjadaly wszystkie rozumy, a tak naprawde studiuja gowno kierunek i skoncza max. w jakims korpo gdzie beda klepac dane do eksela za minimalna
W robocie mialem identyczne, nie dalo rady z nimi wytrzymac. Jeszcze znalem takie z kolczykiem w nosie to juz w ogole DRAMAT.
Studiowanie
Przy Solidarności nam się robi mały Manhattan, a obok dworca PKS w planach dwa 21 piętrowce. Ciekawe czy ożywią nieco centrum?
#nieruchomosci
źródło: 53551
Pobierz@MG78: Kielce mają zadatki na fajne miasto pod kątem widoków więc fajnie będzie się na te 21 pięter wpakować chociaż IMO taka inwestycja to strata kasy - to miasto jest ładnym miastem ale to dziura bez przyszłości.
źródło: image
PobierzA jak w Kielcach zgodnie z ustawą wprowadzą SCT to akurat ten teren po Romantice się pod to załapie. Plus brak wjazdu od IX Wieków xD
Lekarze, dentyści i inni z wolną gotówką też już mniej przychylnie patrzą na mieszkania. Targi Kielce też mają ograniczony potencjał do zapełniania mieszkań pod krótkoterminowy najem xd.
Widać spowolnienie patrząc np na bloki, które budują na Krakowskiej Rogatce, do oddania w przyszłym roku,
źródło: m93qy14i5r3w60julo1r0velw5cr8ze
Pobierzhttps://radiokielce.pl/1246762/mieszkania-w-kielcach-coraz-drozsze/