Aktywne Wpisy
yawoor724 +89
ehh człowiek stary a głupi,
jakieś pół roku temu odstawiłem całkowicie a-----l i to była doskonała decyzja - lepszy sen, waga i umysł szybszy. Generalnie super odczucia i w weekend czy imprezy mnie nie kusi. Jedynie co jakieś 2 miesiące przychodzi jakiś dzień że mam nastrój na piwko i gierki jak za dawnych studenckich lat i wypijam 3-4 po czym czuje się okropnie dzień później i kilka tygodni mam wstręt. Tak się
jakieś pół roku temu odstawiłem całkowicie a-----l i to była doskonała decyzja - lepszy sen, waga i umysł szybszy. Generalnie super odczucia i w weekend czy imprezy mnie nie kusi. Jedynie co jakieś 2 miesiące przychodzi jakiś dzień że mam nastrój na piwko i gierki jak za dawnych studenckich lat i wypijam 3-4 po czym czuje się okropnie dzień później i kilka tygodni mam wstręt. Tak się

maciekqtno +1458
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Właśnie po to jest nakręcana ta wojna kulturowa, przeciętny robol NIC z tego nie ma, ale myśli, że coś wygrał.
#trump #neuropa #bekazprawakow #usa #woke
@Clefairy: A może po prostu chodzi o to że w końcu ktoś kto ma realną publikę/władzę/rozgłos/moc (wstaw sobie więcej synonimów) powiedział po prostu prawdę, gdzie każdy się tego boi? Ludzie
@Clefairy: To nie jest tak. Przeciętny człowiek (niekoniecznie robol) cieszy się licząc na to, że wreszcie poważni ludzie przestaną zajmować się bzdurami typu niebinarność płci, która dotyczy najwyżej
Porównanie zarodka do nowotworu. Wy to jednak jesteście większymi szurami niż katole.
Wróć do szkoły i powtórz materiał z biologii.