Aktywne Wpisy

MLeko29 +548
KINDER NIESPODZIANKA OPENING
Dałem za nią 5,50 więc lepiej żeby mnie czymś zaskoczyła
Dałem za nią 5,50 więc lepiej żeby mnie czymś zaskoczyła
źródło: 1000066853
Pobierz
wjtk123 +29
Polska kupi od SAABa (Szwecja) trzy okręty podwodne A26. Właśnie Tusk ogłosił decyzję w tej sprawie. Zapewne myślicie, że to świetny wybór, bo Szwecja ma doświadczenie w budowie okrętów na Bałtyk, warto zacieśniać z nimi sojusz i współpracować i tak dalej i tak dalej. To wszystko prawda, ale wiecie dlaczego tak naprawdę rząd wybrał szwedzki okręt? Bo program A26 notuje ogromne opóźnienia (pierwszy okręt na swoje potrzeby Szwecja zwoduje w 2031 r.)
źródło: Saab-A26
Pobierz

źródło: GbkF8zebgAAsS
Pobierz@Clefairy: Nic dziwnego, ten bo osoba która tak mówi ma rację.
@Clefairy: No, Trump na tym wygrał wybory w USA, nie na wykopie. Chyba w sumie tylko tym, więc Demokraci po prostu je przegrali na własne życzenie nie ma
Uśmiechnięci fajnoamerykanie.
Nie będzie powszechnej służby zdrowia.
Nie będzie cywilizowanego
@Clefairy: przeciętny robol zacznie się zastanawiać czyja to wina że wciąż jest biedny skoro lewactwo zostało zlikwidowane dekretem prezydenta. niebezpieczna sytuacja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Eliade: doczego lewica doprowadziła mówieniem że jest inaczej
Jeżu kolczasty, jakie to piękne, że biologia znów wraca do łask. Zwycięstwo nauki nad ideologią!
źródło: 1000005234
PobierzPoważnie proszę o szczerą odpowiedź.
W Polsce natomiast widzę trzeba tłumaczyć, że zarodek ludzki to NIE JEST ciało kobiety.
Ma własne DNA. Wobec tego to nie jest jej wybór. Koniec gadki, rozejść się!
Znam jedną osobę, która od dziecka czuła się dziewczynką, zachowywała się jak dziewczynka, zadawała się z dziewczynkami itd., a była biologicznym chłopcem. W dorosyłym życiu zmieniła płeć. Po prostu. Bez zaimków, katowania sobą innych. Tacy ludzie są, istnieją, zawsze istnieli. Nie wiem, czy tranzycja to optymalna droga, nie znam się na tym. Ch*j mnie to zresztą obchodzi, co robi dorosła osoba ze swoim życiem. Mam też przykład w rodzinie,
@Clefairy: Co prawda pytanie nie do mnie, ale to jest ciekawa sprawa. Media głównego nurtu jak Wyborcza robiły wywiad na stronie głównej portalu i gazety z autorkami podcastu o wspieraniu grubych kobiet i nawet wtedy liczba obejrzeń na yt wzrosła tylko ze 100 do 400. Tak samo TVN fakty zrobił w
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz