Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 76
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wystarczy, że jakiś gość zza oceanem powie, że są dwie płcie, a polaczki się cieszą jakby wygrali na loterii, albo zlikwidowano podatki.

@Clefairy: Nic dziwnego, ten bo osoba która tak mówi ma rację.
  • Odpowiedz
Wystarczy, że jakiś gość zza oceanem powie, że są dwie płcie, a polaczki się cieszą jakby wygrali na loterii, albo zlikwidowano podatki.

Właśnie po to jest nakręcana ta wojna kulturowa, przeciętny robol NIC z tego nie ma, ale myśli, że coś wygrał.

@Clefairy: No, Trump na tym wygrał wybory w USA, nie na wykopie. Chyba w sumie tylko tym, więc Demokraci po prostu je przegrali na własne życzenie nie ma
  • Odpowiedz
Właśnie po to jest nakręcana ta wojna kulturowa, przeciętny robol NIC z tego nie ma, ale myśli, że coś wygrał.

@Clefairy: przeciętny robol zacznie się zastanawiać czyja to wina że wciąż jest biedny skoro lewactwo zostało zlikwidowane dekretem prezydenta. niebezpieczna sytuacja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Clefairy: A czy przypadkiem nie działa to identycznie w drugą stronę? Dla przeciętnego Kowalskiego nie ma to żadnego znaczenia, a jednak są też ludzie którym zależy żeby tych płci było jak najwięcej, i kiedy pojawia się taki wpis to cieszy się "ta druga strona". Każde dawanie j-----a o takie rzeczy powoduje że stają się ważne, każdy wpis w internecie, nawet na obsranym mikroblogu ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
@Clefairy: No dla mnie to też jest nienormalne, że z takiej oczywistej rzeczy musieli zrobić aż takie halo. Przecież to powszechna nauka, że istnieją tylko dwie płcie.
  • Odpowiedz
Wystarczy, że jakiś gość zza oceanem powie, że są dwie płcie, a polaczki się cieszą jakby wygrali na loterii

@Eliade: doczego lewica doprowadziła mówieniem że jest inaczej
  • Odpowiedz
@Clefairy: i prawidłowo. Gospodarkę da się naprawić szybciej niż zdemoralizowane społeczeństwo.
W Polsce natomiast widzę trzeba tłumaczyć, że zarodek ludzki to NIE JEST ciało kobiety.
Ma własne DNA. Wobec tego to nie jest jej wybór. Koniec gadki, rozejść się!
  • Odpowiedz
@Clefairy:

Znam jedną osobę, która od dziecka czuła się dziewczynką, zachowywała się jak dziewczynka, zadawała się z dziewczynkami itd., a była biologicznym chłopcem. W dorosyłym życiu zmieniła płeć. Po prostu. Bez zaimków, katowania sobą innych. Tacy ludzie są, istnieją, zawsze istnieli. Nie wiem, czy tranzycja to optymalna droga, nie znam się na tym. Ch*j mnie to zresztą obchodzi, co robi dorosła osoba ze swoim życiem. Mam też przykład w rodzinie,
  • Odpowiedz
ile spotkałeś takich osób w świecie realnym i jak bardzo wpłyneli na Twoje życie?

Poważnie proszę o szczerą odpowiedź.

@Clefairy: Co prawda pytanie nie do mnie, ale to jest ciekawa sprawa. Media głównego nurtu jak Wyborcza robiły wywiad na stronie głównej portalu i gazety z autorkami podcastu o wspieraniu grubych kobiet i nawet wtedy liczba obejrzeń na yt wzrosła tylko ze 100 do 400. Tak samo TVN fakty zrobił w
  • Odpowiedz