Aktywne Wpisy
nowszyja +416
Czaicie, że setki lat temu nasi przodkowie uznali, że gówna i szczyny na ulicach miast to zły pomysł i wybudowali kanalizację, a w XXI wieku psiegrywy postanowiły zasrać i zaszczać miasta przy pomocy kundli? xD
Ta zima pokazała skalę zasyfiania polskich miast przez psiarzy. Populację psów w miastach należy drastycznie ograniczyć, oraz wprowadzić jedyny skuteczny sposów walki z syfiarzami nie sprzątającymi po kundlach: testy DNA! Mandaty w takiej wysokości, aby pokryć koszty
Ta zima pokazała skalę zasyfiania polskich miast przez psiarzy. Populację psów w miastach należy drastycznie ograniczyć, oraz wprowadzić jedyny skuteczny sposów walki z syfiarzami nie sprzątającymi po kundlach: testy DNA! Mandaty w takiej wysokości, aby pokryć koszty
źródło: d6f2d339283d36635d0cc9dad09d61792c278ff3a8ebf61448cd5bcc76b30f66
Pobierz
bonekropik +73
Was na tym letnim ogumieniu powinno się j---ć mandatami na lewo i prawo. Odrobina śniegu i całe miasto stoi, czas dojazdu dłuższy trzykrotnie
#wroclaw
#wroclaw

#pracbaza
Bez sensu jest to życie. Jedna praca, po kilku latach druga, potem trzecia.
Jeden ch... 8-16 klepanie w komputer. Nuda. Odpowiedzialność, procesy, jeden dłuższy urlop a po nim tona papierów do przerobienia, że się odechciewa.
Przebranżowiłbym się na coś bardziej mobilnego, w ruchu. Lubię załatwiać rzeczy, dopinać tematy ale na PH się nie nadaję -
ciężko mi idzie przekonywanie ludzi do swojej wizji, jestem introwertykiem. Zarabiam 6k, to w moim mieście dużo. Nie mogę ryzykować bo mam dziecko.
I takie najpopularniejsze branże odrzuciłem.
Transport - no nie, bo nie mogę i nie chcę być q domu gościem, chce codziennie wychowywać dziecko.
Bolt/Taxi - jak na tym zarobić pracując 8h dziennie? Podobno się nie da.
Dostawca lokalny - nie stać mnie na spadek zarobków z 6 na 4-4,5k
PH - nie mam szans, sprzedaż to umiejętność miękkiej perswazji. Za cholerę nie potrafię tego robić.
Handel samochodami - patologia, by zarobić trzeba grać nieczysto i sporo zainwestować. Próbowalem z jednym autem i poległem. Dziękuję.
Także nie chce już siedzieć przed kompem, bo po 10 latach mam dość, ale serio nie widzę dla siebie pracy na rynku a na biznes nie mam hajsu bo siedzę w kołowrotku od wypłaty do wypłaty.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi