Aktywne Wpisy

Gmeras +244
Kontynuacja wpisu https://wykop.pl/wpis/80216775/mirki-i-mirabelki-bardzo-was-prosze-trzymajcie-kci/strona/1
Witajcie, byłem dziś u psychologa. Miło było porozmawiać, ale większe wsparcie otrzymuję od rodziny i anonimowych Mirków. Rozmowa była przyjemna, ale nie wyniosłem z niej zbyt wiele. Domyślam się, że psycholodzy są różni, jednak na razie mam takie odczucia.
Odwiedziłem też dziś Różową – niestety, bez zmian. Już nie liczę na cud, chcę tylko, żeby nie cierpiała. Wyglaskalem ją tak mocno, jak tylko się dało. Po pewnym czasie przyszła jej ciocia,
Witajcie, byłem dziś u psychologa. Miło było porozmawiać, ale większe wsparcie otrzymuję od rodziny i anonimowych Mirków. Rozmowa była przyjemna, ale nie wyniosłem z niej zbyt wiele. Domyślam się, że psycholodzy są różni, jednak na razie mam takie odczucia.
Odwiedziłem też dziś Różową – niestety, bez zmian. Już nie liczę na cud, chcę tylko, żeby nie cierpiała. Wyglaskalem ją tak mocno, jak tylko się dało. Po pewnym czasie przyszła jej ciocia,

nad__czlowiek +17
#zwiazki #tinder #blackpill #redpill #podrywajzwykopem #randkujzwykopem #threads #logikarozowychpaskow #podroze
Threads to taki rak jaki mało.
Ten post to 100% prawdy, młodzi ludzie idioci zamiast odpuścić podróże na te 5-10 lat i uzbierać na coś swojego by spłacić kredyt przed 50-tką gdy zaczną sie problemy zdrowotne to p------------ą całą kase za młodu i żyja na wyjamie.
A
Threads to taki rak jaki mało.
Ten post to 100% prawdy, młodzi ludzie idioci zamiast odpuścić podróże na te 5-10 lat i uzbierać na coś swojego by spłacić kredyt przed 50-tką gdy zaczną sie problemy zdrowotne to p------------ą całą kase za młodu i żyja na wyjamie.
A
źródło: logiak
Pobierz
![[AMA] An Amazing Wizard - trailer mojej gry.](https://wykop.pl/cdn/c3397993/8117ea07644847bd6788f4adc74e152cff1d8b8c8d4c145930c8be7bda273dac,q80.jpg)

W ciągu ostatnich 10-15 lat, początkowe oczekiwania wobec Internetu, który miał być finalną formą publicznej trybuny do dywagacji na tematy wszelkie, gdzie ceniono by opanowanie, różnorakie podejście do tematu, neutralność, i próbę podjęcia nawet najbardziej newralgicznych tematów w świetle przenikliwości, w celu wyciągnięcia zniuansowanych konkluzji, zostały zastąpione pieniactwem, wojowniczością, oraz plemiennością. I prostymi przekazami.
Zasadność trzymania się swojej pragmatycznej, ludzkiej natury, która ciągle i umyślnie planuje swoją przyszłość, czy to co wypowie albo napisze, w ogromnej części została obalona przez golema irracjonalności, który ceni tylko "zaszczekanie", czy podrzędne poddanie się emocjom. Innymi słowy, wygrała umiejętność bezrefleksyjnego reagowania zamiast przeczekanego myślenia.
Nie wiem, czy to było czyjeś celowe działanie, czy może organiczny rezultat jakiegoś globalnego "kryzysu wartości", który tylko przeniósł się do wirtualnej rzeczywistości, czy coś jeszcze innego. Sam wpadłem w jego sidła, żeby poczuć się jak najniższej jakości agresywny troll; ale takie zachowanie na dłuższą metę nie przynosi żadnych efektów, bo nie analizuje rzeczywistości, a jedynie żyje w iluzji. A kto z danego "matriksa" nie ucieknie na czas, ten już na zawsze tam pozostanie, jak widać po wielu użytkownikach chociażby Wykopu.
Polski Internet jest już stracony. Polska gnuśność połączona z opisanym wyżej globalnym przyzwoleniem na bycie troglodytą zdewastowały internetową przestrzeń publiczną w naszym kraju. Zagraniczny też ledwo dycha, ale ma jeszcze parę ostatnich punktów oporu na mapie, które jednak trzeba sobie znaleźć.
Wolna amerykanka w komentarzach.
#bekazpodludzi
Ponadto, różne z tych