Aktywne Wpisy

Drake1 +1
#strach #psychologia #film #horror #paranormalne #30plusclub #40plusclub
Tą fote zakonnicy demona z filmu conjuring, nie będę wrzucać, to możecie sobie w dupe wsadzić.
Co na was wywarło strach za młodych lat albo obecnie? pytanie w sumie do ludzi w wieku +30-40+
Dla mnie np takim koszmarem za dziecka a nawet teraz jakby o tym pomyśleć, był serial Twin
Tą fote zakonnicy demona z filmu conjuring, nie będę wrzucać, to możecie sobie w dupe wsadzić.
Co na was wywarło strach za młodych lat albo obecnie? pytanie w sumie do ludzi w wieku +30-40+
Dla mnie np takim koszmarem za dziecka a nawet teraz jakby o tym pomyśleć, był serial Twin
razdwatrzy55 +6
Witajcie, byłem dziś u psychologa. Miło było porozmawiać, ale większe wsparcie otrzymuję od rodziny i anonimowych Mirków. Rozmowa była przyjemna, ale nie wyniosłem z niej zbyt wiele. Domyślam się, że psycholodzy są różni, jednak na razie mam takie odczucia.
Odwiedziłem też dziś Różową – niestety, bez zmian. Już nie liczę na cud, chcę tylko, żeby nie cierpiała. Wyglaskalem ją tak mocno, jak tylko się dało. Po pewnym czasie przyszła jej ciocia, więc porozmawialiśmy "we troje"
Moja głowa dziś w miarę spokojna, nie wiem może przychodzi akceptacja? Parę razy łzy poleciały ale bez przesady.
#chcesiewyzalic
„Rozmowa była przyjemna, ale nie wyniosłem z niej zbyt wiele. Domyślam się, że psycholodzy są różni, jednak na razie mam takie odczucia”
Niestety psychologia/psychiatria w Polsce to żart i niczym niecodziennym jest odbijanie się od drzwi do drzwi przez 10+ lat jeśli masz bardziej skomplikowany problem (po
Nie wiem, jakie tu są dobre słowa, napiszę tylko, że też Cię podziwiam, że starasz się to jakoś wziąć do kupy, pamiętaj, że jakbyś potrzebował rozmowy, to my tu
@somskia: @Gmeras To jest strasznie p------e. Mój przyjaciel tak zmarł w 2020 roku. Poszedł do pracy jakby nigdy nic, usiadł, 5 minut później osunął się z krzesła i chłopa
W grupie ludzi zawsze znajdzie się osoba, która trafi do Ciebie lepiej niż jeden nawet dobry psycholog. 3maj się tam z młodym, ja nie wiem co bym w takiej sytuacji zrobił, bo my mamy 3 w domu :)
@Gmeras trzymaj się Mirku i nie trać nadziei
Poselski projekt ustawy o zmianie ustawy o społecznych formach rozwoju mieszkalnictwa oraz niektórych innych ustaw
RPW/5026/2025
Dotyczy wprowadzenia rozwiązań ułatwiających realizację lokalnej polityki mieszkaniowej; wsparcia budownictwa dla rodzin niedysponujących dochodami pozwalającymi na zaspokojenie potrzeb mieszkaniowych na rynku komercyjnym