Wpis z mikrobloga

Myślę czy nie usunąć #diablo4 Niby skończyłem pierwszy akt, ale jakoś ciężko mi się w to gra. Fabuła jest nudna, a sam rozwój postaci moim zdaniem jest dużo gorszy niż w nawet krytykowanym Diablo 3. Wydaje mi się, że mimo rośnięcia w siłę, bije moby tak samo jak na początku. Nie czuć w ogóle progresu. Tylko co zainstalować zamiast tego? Mam Path of Exile 2, ale nie wiem czy mam do tego głowę? Na dysku jeszcze czeka Cyberpunk 2077 i może to jemu warto dać szansę?
#gry #pathofexile2 #cyberpunk2077
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Cyberpunk 2077

@kluha666: Ogrywałem przed wielkim update, ale już po łatkach i kompletnie nie rozumiem hejtu na tę grę. Genialna fabuła, świetna rozgrywka i całkiem przyzwoita optymalizacja. Topowa gra AAA.
  • Odpowiedz
@kluha666: wiecie co można krytykować d4 za wiele rzeczy ale wy musicie być mocno przebodzcowani lub wypaleni gejmingowo że już zaraz na początku wam się odechciewa.Diablo 4 mocno ale to mocno opiera się na aspektach z przedmiotów które całkowicie odmieniają grę postacią i obecnie tak mówię to z pewnością najlepsza gra jest w late game gdzie już czuć czy bulid działa czy nie działa.Na początku to tak się gra średnio
  • Odpowiedz
@kluha666: Path of exile to tylko gierka, do ogarnięcia jak każda inna. Najszybciej można sobie obniżyć próg wejścia jak po prostu zagrasz popularną klasą trzymając się jakiegoś sprawdzonego buildu. Potem już można samemu kombinować jak wiesz co w trawie piszczy. Właśnie słyszałem jak ludzie narzekali że w d4 jedyną różnicą między early a endgejmem są liczby a gra się praktycznie tak samo. Moim zdaniem w poe czuć różnicę, na początku
  • Odpowiedz
@kluha666: levele są po to żeby wbić max i grindowac itemy. Jak miałem necro to oczywiście fajnie się przechodziło misję z minionkami, ale później to było już ciężko. Jak masz max level to musisz sobie zmieniać staty w itemach pod dany build i mieć też odpowiednie staty, bez tego nie będziesz nic bił. Mi kilka godzin w end game spadła bis czapka która spowodowała że z dawania sobie radę, onehitowalem
  • Odpowiedz