Wpis z mikrobloga

To pojedzie od Nas na Eurowizję. Mamy dość już oklepanych schematów i panienek z radia, które biorą się znikąd. Live jeszcze lepszy od wersji studyjnej. Jak nie zepsują choreografii, to myślę, że pokonają Justynę.

#eurowizja
Vanlid - To pojedzie od Nas na Eurowizję. Mamy dość już oklepanych schematów i panien...
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@blablalbla: Ja akurat jestem za tym, żeby wysłać coś innego w końcu. Justyna miała sto razy lepszy numer rok temu i teraz chce kombinować z tą Gają i dodawać jakieś akcenty z WitchERa tam. xD Dudek ma nudną balladę dość, już Tynsky ma lepszą moim zdaniem. A podlaski phonk daje mi vibe Litwy ubiegłorocznej, a uwielbiam Luktelk. Jak teraz to wygrają, to może w końcu pójdziemy za ciosem i drogą
  • Odpowiedz
@Vanlid: Niech jedzie a ja już totalnie olewam nasze eliminacje bo nie ma nic ciekawego. Utwór jest okej i tyle a na eurowizje nadaje się średnio. Język wybrali sobie trudny - postawili na oryginalność ale to ich zgubi. Ciężko jest mi sobie wyobrazić jakieś świetne show oprócz tancerzy Egurrolai w dziwnych strojach XDD Nikt z nimi nie zaśpiewa tego utworu na scenie chyba że przyjedzie pół podlasia xD

@board_of_trustees
  • Odpowiedz
@Vanlid: a wiesz, że język podlaski ma w nazwie podlaski, a mamy Podlasie w Polsce, ale to nie oznacza, że to jest gwara polskiego? To jest uznawane za dialekt ukraińskiego lub białoruskiego. Czyli tak śpiewają po tzw "rusku", a nie po polsku.
  • Odpowiedz