@Rafatus69: Siema Rafał! Weź coś podklep do Gawiny, bo ostatnio znowu zabiega o Twoje względy i chciała z Tobą robić wywiad o hejcie ( ͡°͜ʖ͡°) Ostatnie niszczenie menelicy bardzo się podobało dla mnie, przydałaby się powtórka, bo wieje ch*jem. @CzarusCC @marjan1234 @Starosielskie_Modzajto dajcie chłopakowi spokój. Swoje odwalił, przeszedł redemption arc i wyprostował sobie życie na ile to możliwe. Do tego stoi
@Minister_Braku_Kultury: mogę co najwyżej pogadać z agnes i nastawić mu do pyska a nie dać spokój xD powiedziane zostało raz, dobitnie. SRASZ DO WIADRA ALBO USUŃ KONTO
@Rafatus69: nasz pokraczny eko ludek nawet klamie z tym ze zna konona od 20 lat bo niby nachodzil go w jego fundacji co jest kmpletna bzdura bo zielonego smarka Kononowi przedstawił Czeczet zeby pijawka tez napila sie nieco juszki z jego popularnosci. I od tamtej pory hiena co jakos czaz pozywia sie na jego garbie poki lwy go nie odgonia by sie najadly do syta
fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio chodził, chrzęścił, zamówiłem nowy, zamontowałem, wymieniłem też pastę na procku na nową i śmiga cichutko, temperaturki fajne, umiem coś
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
kakaowe oczko przestało piec?
@CzarusCC @marjan1234 @Starosielskie_Modzajto dajcie chłopakowi spokój. Swoje odwalił, przeszedł redemption arc i wyprostował sobie życie na ile to możliwe. Do tego stoi
powiedziane zostało raz, dobitnie.
SRASZ DO WIADRA ALBO USUŃ KONTO