Ironicznie parodiuje męskie zachowania na wykopie tym samym wytykając banalne błędy poznawcze, generalizację, przedstawiając drugą stronę medalu i pokazując jak śmieszne są niektóre roszczenia i zarzuty wobec kobiet
@ang-xvoi: Czasem trudno wyczuć ironię, zwłaszcza przez Internet, więc bądź z tym ostrożna, bo możesz zostać źle odebrana.
czy pod nienawistnymi treściami w stosunku do kobiet również się udzielasz broniąc ich i moralnie napominasz
@ang-xvoi: i dodatkowo pokazałam mu, że faceci potrafią wręcz bezczelnie informować pojedyncze kobiety, że są współwinne jakimś męskim nieszczęściom, nawet jeśli nie mają z tym nic wspólnego (np ty czy ja nie interesujemy się Mokebe, ale to nie ma znaczenia - posiadamy tzipę, a posiadaczki tzipy w coraz większej liczbie lubią mokebe, więc my również jesteśmy w jednym worku razem z nimi, więc jesteśmy współodpowiedzialne za to że coraz więcej
Nie zrozumiałaś tezy jaką próbuje tutaj postawić, a mianowicie generalizowanie w taki sposób jak to robi Opka (a także mnóstwo wykopków) jedyne co powoduje to jeszcze większe pogłębienie się problemu.
Problemem jest to że nikt, żadna płeć, nie chce wyjść na tego frajera, który pierwszy przestanie generalizować a zacznie szanować płeć przeciwną, mimo iż niejednokrotnie dostał od płci przeciwnej mentalnego strzała w pysk za samo bycie danej
Ty się zastanów skąd u tak młodego człowieka takie nasranie w mózgu? Co on czyta i gdzie? Nie widzisz teraz jak incwelstwo jest szkodliwe dla społeczeństwa?
Przecież tu chodzi o to, że męskie emocjonalne wypowiedzi są traktowane jak coorwowanie zamiast przecinka, a kobiece emocjonalne wypowiedzi są traktowane jak sygnalizacja świetlna w grach komputerowych ( ͡°
Czyli samospełniające się proroctwo - kobiety są emocjonalne, więc nie ma sensu z nimi gadać, więc z nimi nie gadam, więc nie wiem czy są emocjonalne i czy jest sens z nimi rozmawiać ( ͡°
Wielokrotnie ci niby inteligentni z natury Panowie nie byli w stanie odbić jakiegokolwiek mojego argumentu, a hipokryzja która tu prezentują jest wręcz zdumiewająca.
Tyle razy co udawali miłych, udawali przyjaźń byle tylko doprowadzić do romantycznej relacji nawet mnie dobrze nie znając to nie zlicze i jest to paskudne uczucie. A kiedy wykazywałam
zainteresowanie jedynie przyjaźnią i rozmowa to się zmywali
@ang-xvoi: Czasem trudno wyczuć ironię, zwłaszcza przez Internet, więc bądź z tym ostrożna, bo możesz zostać źle odebrana.
@Skalpel123456:
Problemem jest to że nikt, żadna płeć, nie chce wyjść na tego frajera, który pierwszy przestanie generalizować a zacznie szanować płeć przeciwną, mimo iż niejednokrotnie dostał od płci przeciwnej mentalnego strzała w pysk za samo bycie danej
@Skalpel123456:
Ty się zastanów skąd u tak młodego człowieka takie nasranie w mózgu? Co on czyta i gdzie? Nie widzisz teraz jak incwelstwo jest szkodliwe dla społeczeństwa?
@Skalpel123456:
Przecież tu chodzi o to, że męskie emocjonalne wypowiedzi są traktowane jak coorwowanie zamiast przecinka, a kobiece emocjonalne wypowiedzi są traktowane jak sygnalizacja świetlna w grach komputerowych ( ͡°
@Skalpel123456:
Incwelskie teorie wylewają się do mainstreamu już poza wykop i inne tego typu fora.
Trafiają na to coraz
@ang-xvoi:
Czyli samospełniające się proroctwo - kobiety są emocjonalne, więc nie ma sensu z nimi gadać, więc z nimi nie gadam, więc nie wiem czy są emocjonalne i czy jest sens z nimi rozmawiać ( ͡°
@ang-xvoi:
Kolejna moja obserwacja - jak napiszesz długi tekst wyjaśniający wiele spraw, to piszą że za długie i nie
@ang-xvoi:
O tym jest post - że dla facetów kobieta to otwór i dwie ręce do gotowania a usta są od ssania pały a nie