Wpis z mikrobloga

Ktoś miał do czynienia z solami D od #hiliq ? Bazuje nietypowo na glicerynie dlatego mnie zaciekawiło.
Od jakiegoś czasu marnowałem pieniądze kupując blistry od King. Stwierdziłem że zamówię bezwonną oraz syntetyczną. Zapas wystarczy pewnie na przeszło pół roku dla 4 osób. Za solami zbytnio nie przepadam, ale zastanawia mnie ten wynalazek. Jak nie ominie mnie znów darmowa wysyłka to następnym razem zamówię na próbę.

#epapierosy #vape
Octarine - Ktoś miał do czynienia z solami D od #hiliq ? Bazuje nietypowo na gliceryn...

źródło: obraz

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Octarine: Dwudziestego został nadany list przewozowy stycznia . jest 29 . Na stronie jest napisane , że wylot miał być 28. Na stronie się nic nie zmienia . List przewozowy jest na dole z oznaczeniem jh? DHL pokazuje że nic nie wyruszyło . To normalne ? . doszło już Panu ?
  • Odpowiedz
  • 0
@thoms-vanpollen Trwa nowy rok. Oni może wysłali jak jakieś krzaczki są na liście przewozowym, ale czeka pewnie gdzieś w sortowni. Ciężko wyczuć kiedy dotrze, raczej bym się tym nie przejmował, w końcu dotrze. Pamiętaj by zachować bezpieczeństwo przy rozrabianiu 100/200 mg / ml mogą być naprawdę niebezpieczne dla zdrowia.
  • Odpowiedz
@Octarine: Przepraszam, że tak późno odpisuję. Zazwyczaj odpowiadamy szybciej, jeśli wyślecie Państwo zgłoszenie (ticket) lub e-mail. Czy mógłbyś/mogłabyś podać numer zamówienia, żebym mógł/mogła to zbadać?
  • Odpowiedz