Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Moonman: @matti-nn myślę że stres po zdarzeniu, nieprzyjęcie do siebie że zrobiło się coś złego i chęć ucieczki od odpowiedzialności sprawił że właśnie tak zareagował kierujący (lub kierująca) tym pojazdem.
  • Odpowiedz
@Kearnage: przetłumaczyłem i niby gościu ma 85 lat i spanikował tak bardzo że potrącił kilka następnych osób i pojazdów xd
Dodają także, że nikomu nic się nie stało a rodzina poprosiła dziada żeby już więcej nie prowadził
  • Odpowiedz
@kruci_hegot:

a rodzina poprosiła dziada żeby już więcej nie prowadził

Często niewiele to daje. Sam miałem dziadka, który nie powinien już jeździć na starość i nie było szans go do tego przekonać. Wiele osób proponowało mu np. dowożenie leków itd. a on specjalnie nie mówił co potrzebuje i sam po to jeździł. Tacy ludzie są czasami tak bardzo nie do zmiany na starość, że chyba nawet taki wypadek jak z filmiku
  • Odpowiedz
  • 16
@Kearnage dzięki za link. Tłumaczenie:

W Kaohsiungu 85-letni mężczyzna o nazwisku Zhuang, 12 dnia, jadąc do szpitala po leki, w ciągu zaledwie ponad minuty jazdy, kolejno potrącił pieszych, skuter i na końcu zderzył się z samochodem osobowym, zanim w końcu się zatrzymał.

Z nagrania z rejestratora jazdy można zobaczyć, jak starszy mężczyzna najpierw potrąca przechodnia próbującego przejść przez ulicę, co powoduje rozbicie przedniej szyby, ale on nie zatrzymuje się; po skręcie
  • Odpowiedz