Wpis z mikrobloga

@konstanty400 parchy budują napięcie, utrzymują taki stan niepewności celowo, podtrzymują w ten sposób zainteresowanie kanałem, co przełoży się na liczby.

Po powrocie odleżynatora, na bank wyświetlenia będą się zgadzać. Przynajmniej przez jakiś czas.
  • Odpowiedz
@konstanty400: no jeżeli nie potrafi sam oddychać, to raczej nie ma opcji, aby wrócił do walącej się, gnijącej rudery pełnej śmieci. O ile to oczywiście prawda, bo bielska zmora to nie jest zbyt pewne źródło, choć niestety na razie na więcej trudno liczyć.

@RoMeK1024 ten "człowiek" nie ma absolutnie żadnych zasad moralnych, jest to kreatura gorsza od konona i mówiąc szczerze chyba nie spotkałem się jeszcze z czymś takim.
  • Odpowiedz
On przebił granice dna moralnego, przesunął ją. Sam również nie spotkałem się ani w mediach ani na żywo z taką podliwą zakłamaną socjopatyczną kreaturą, bo tak jak mówisz, człowiekiem go nazwać nie można. A konona dotknęła karma...Jakie to życie przewrotne...Myślał że ma z ekipą RAJ. Żył w ułudzie pozornego bogactwa i to go zgubiło, zawsze był zachłanny.
  • Odpowiedz