Wpis z mikrobloga

Jeździcie w takie warunki, czy odpuszczacie? Dojazdy do pracy też się liczą. #rower

Jeździcie na zewnątrz w zimie i/lub niesprzyjających warunkach?

• Tak, jeżdżę na zewnątrz niezależnie od warunków 47.8% (32)
  • Nie, wtedy wykonuję treningi na trenażerze 25.4% (17)
  • Nie, zastępuję innymi aktywnościami 26.9% (18)

Oddanych głosów: 67

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Porównaj ruch na tagu rowerowyrównik iprzejechane kilometry, wtedy i bez ankiety będziesz wiedział
  • Odpowiedz
Porównaj ruch na tagu rowerowyrównik iprzejechane kilometry, wtedy i bez ankiety będziesz wiedział

@Jerzu: a mi się wydaje, że ten rowerowy równik powoli umiera patrząc na wyniki rok do roku. Samemu mi się nie chce tagować, bo zarówno Strava czy Statshunters czy tam Squadrats pokazują mi dokładnie to czego potrzebuję
leanback - >Porównaj ruch na tagu rowerowyrównik iprzejechane kilometry, wtedy i bez ...

źródło: 1000017613

Pobierz
  • Odpowiedz
DDR są słabo odśnieżone i jest ślisko. Jutro spróbuję pojechać do roboty i dam znać. Jak zima nie odpuści, to zmienię opony na zimowe. Obecnie mam X-Kingi. W zeszłym roku dały radę, ale było strach szaleć z tempem.

Basen, siłownia, bieganie, inne aktywności to tylko pomocniczo. Musi być rower.
  • Odpowiedz
Ja wpisałem prawie wszystkie kilometry na równik i wygrałem rywalizację w 2024 z dość przeciętnym wynikiem

@Jerzu: Widziałem, że ładnie kilometrów nabiłeś w zeszłym roku i szacuneczek za to, ale ogólnie jest coraz mniej chętnych do tej zabawy z tego co zauważyłem.
  • Odpowiedz