Porównaj ruch na tagu rowerowyrównik iprzejechane kilometry, wtedy i bez ankiety będziesz wiedział
@Jerzu: a mi się wydaje, że ten rowerowy równik powoli umiera patrząc na wyniki rok do roku. Samemu mi się nie chce tagować, bo zarówno Strava czy Statshunters czy tam Squadrats pokazują mi dokładnie to czego potrzebuję
@leanback: jest plugin do stravy dla rownika czy trzeba napisać ale najpierw obczaję czy st(y)rava sama może wywoływać zewnętrzne API bo jak nie to lipa
DDR są słabo odśnieżone i jest ślisko. Jutro spróbuję pojechać do roboty i dam znać. Jak zima nie odpuści, to zmienię opony na zimowe. Obecnie mam X-Kingi. W zeszłym roku dały radę, ale było strach szaleć z tempem.
Basen, siłownia, bieganie, inne aktywności to tylko pomocniczo. Musi być rower.
@SendMeAnAngel: Bardzo dobry pomysł. @leanback Ja wpisałem prawie wszystkie kilometry na równik i wygrałem rywalizację w 2024 z dość przeciętnym wynikiem,
Ja wpisałem prawie wszystkie kilometry na równik i wygrałem rywalizację w 2024 z dość przeciętnym wynikiem
@Jerzu: Widziałem, że ładnie kilometrów nabiłeś w zeszłym roku i szacuneczek za to, ale ogólnie jest coraz mniej chętnych do tej zabawy z tego co zauważyłem.
Jeździcie na zewnątrz w zimie i/lub niesprzyjających warunkach?
@tomek_dev: Powiedzmy, że chęci wyjścia z piwnicy. Po drodze wykonuję trening na rowerze i nabijam km.
@Jerzu: a mi się wydaje, że ten rowerowy równik powoli umiera patrząc na wyniki rok do roku. Samemu mi się nie chce tagować, bo zarówno Strava czy Statshunters czy tam Squadrats pokazują mi dokładnie to czego potrzebuję
źródło: 1000017613
PobierzBasen, siłownia, bieganie, inne aktywności to tylko pomocniczo. Musi być rower.
@leanback Ja wpisałem prawie wszystkie kilometry na równik i wygrałem rywalizację w 2024 z dość przeciętnym wynikiem,
@Jerzu: Widziałem, że ładnie kilometrów nabiłeś w zeszłym roku i szacuneczek za to, ale ogólnie jest coraz mniej chętnych do tej zabawy z tego co zauważyłem.