Wpis z mikrobloga

Czy prędkość wysyłania jest równie ważna jak pobierania przy remote play? #remoteplay #playstation #gry zastanawiam się nad ps portal, mam w domu łącze 200/20 - słabe ale bardzo stabilne pod względem prędkości/pingu (mega małe opóźnienia) czytam i piszą że internet 15mb wystarczy - ale nie wiem jak z tym uploadem, hmmm...
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Eray: przetestuj u kogoś, u każdego może inaczej chodzić, tak samo jak GeForce Now różnie chodzi, tylko lepiej pleya podpiąć kablem.
  • Odpowiedz
  • 0
@Pabick jest kablem. Dziś testowalem to na aplikacji telefonu remote i było tak se. Niby chodzi okej, ale w grze przycięło parę razy nieprzyjemnie (nfs więc dynamicznie) wyczytałem też, że ps portal robi to lepiej niż zwykła apka na telefon. Niestety nie mam możliwości testu u kogoś...
  • Odpowiedz
@Eray: Na telefon nie patrz, bo przez gsm to ssssie. Tylko dobre by sprawdzić czy jest połączenie, jak pod ręką nie ma innego łącza stałego.
  • Odpowiedz
@Eray: żeby to fajnie chodziło musi telefon oraz ap muszą działać w standardzie 802.11ax, bo inaczej będą szarpnięcia i rozmycia.
  • Odpowiedz